Jobbguiden: Swedish Fitness söker medarbetare

Vi fick syn på att ett företag inom gym- och fitnesskonfektion (Swedish Fitness) sökte personal med brinnande intresse för gym/fitnessbranchen. Kanske någon BODY.se-läsare passar in?

”Företaget befinner sig i en kraftig expansionsfas och vi behöver förstärka vår marknadsavdelning med en medarbetare vars huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta att vara ansvarig för våra hemsidor men även produktion av delar av vårt skyltmaterial och annonser.”

Medarbetare till Swedish Fitness Marknadsavdelning sökes

Swedish Fitness grundades 1989 och vi är med våra egna varumärken Better Bodies och GASP ett av Europas mest välkända och framgångsrika företag inom gym- och fitnesskonfektion.

Vi befinner oss i en expansiv fas och med våra nischade varumärken, som riktar sig till dem som tränar hårdast på gymmet, satsar vi på fortsatt global tillväxt. Better Bodies och GASP finns idag i ett 20-tal länder, där bland annat USA är en ny marknad. Företaget har 22 anställda och omsatte ca 55 mkr år 2007. Vi sitter i lokaler strax söder om Stockholm.

Företaget befinner sig i en kraftig expansionsfas och vi behöver förstärka vår marknadsavdelning med en medarbetare vars huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta att vara ansvarig för våra hemsidor men även produktion av delar av vårt skyltmaterial och annonser etc. Du kommer själv att vara mycket delaktig i att vara med och utforma och utveckla denna tjänst!

Vem är du?

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper – du skall vara utåtriktad, driven, kreativ, ansvarsfull och ha lätt för att ta egna initiativ samt ha relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom webb- och grafisk design.

Det är mycket viktigt för oss att du har ett brinnande intresse för gym/fitnessbranschen och lever en livsstil där träning är en självklarhet!

Omfattning: Heltid. Tjänsten är tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tillträde: Snarast
Lön: Månadslön

Besök gärna våra hemsidor för mer info om våra varumärken:
www.betterbodies.se & www.gasp.nu

Maila din ansökan till: