Tunga namn på årets bodybuilding-SM

SKKFs ordförande, Ulf Björnfot, släppte precis några av herrnamnen vi kan förvänta oss att se på årets Bodybuilding-SM 2008: ”Ali Farouk, Micke Andersson, Janne Malmqvist, Jimmy Winberg, Pierre Chamoun, Arne Lundell, Janne Nordlund, Lars Östling, Peter Österberg, m fl. Vilket startfält! Missa inte SM i år!”

SM i Bodybuilding, Classic Bodybuilding, Body Fitness och Fitness arrangeras 4-5 oktober i Västerås. Affisch finns nedan.

Öppna nybörjarklasser i Bodybuilding, Classic Bodybuilding och Body Fitness avhålls i samband med Athletic Fitness-SM 6 september i Karlstad – vilket ger tävlingssugna en möjlighet att delta även på SM i oktober! Detta då SM enbart är öppet för de som tävlat tidigare, dvs inte för förstagångstävlande.

SM i Bodybuilding, Classic Bodybuilding, Body Fitness och Fitness har en egen avdelning på BODY Magazines diskussionsforum. Affischen finns i PDF-format här: varför inte kolla med ditt gym ifall det är ok att sätta upp den på anslagstavlan? Ladda hem, skriv ut, sätt upp:

Bild 325643