Sugen på träningsläger i sommar?

BODY arrangerar inte ett eget träningsläger i år, men stora delar av redaktionen kommer liksom förra året att vara på plats i Timrå på Anders Graneheims och Teodor Axéns träningshelg (M.A.P. Camp Tammer), 10-12 juli.

Träningshelgen debuterade på Lögdö Herrgård förra året och blev genast en succé. Begränsat antal platser, anmäl dig innan 25 juni. 1700:- kan du inte spendera på mer inspirerande vis…

Uppdatering från Anders Graneheim:Anmälan görs via hemsidan www.t-training.se.

Alla lägerdeltagare kommer att få plagg från Better Bodies och GASP.
WNT kommer att sponsra lägerdeltagare med bars, dryck etc.Unna dig en hel helg med styrketräning, aerobicpass, spinning men framförallt trevligt sällskap och mycket skoj! Mer om förra årets läger finns att läsa i denna forumavdelning

Se även facebook-gruppen för detta event – kanske du kan hitta nya bekanta redan innan campet?

I samband med träningshelgen i Lögdö arrangeras också en nybörjartävling: ”Slå två flugor i en smäll till sommarn! Kom i sommarform och prova på att tävla den 10 juli! M.A.P. CAMP Pokalen är en tävling som framförallt vänder sig till nybörjare samt comebackande bodybuilders.”

Graneheim arrangerade – Sundsvalls Tidning rapporterade:
Stora muskler blev ännu större när ett gäng med riktiga gymproffs sammanstrålade i Timrå för en träningshelg.
– Det har kommit folk från Kalmar i söder till Luleå i norr, säger initiativtagaren Anders Graneheim.Affischen för träningslägret finns som pdf-dokument nedan:

Bild 325305