6 veckor med träning och hamburgare

Johan Groundstroem genomförde 2007 en omvänd Morgan Spurlock-bantning, då han på 90 dagar tappade 30 kg i vikt med hjälp av träning och en diet bestående av produkter från en hamburgerrestaurang. Nu i höst ska han coacha fem personer på en liknande viktminskningsresa – och kommer förstås att blogga om det:

Bild 325210

På Luciapokalen.nu bloggades det hösten 2007 om Johan under rubriken Hamburger-dietande kille tävlar på Luciapokalen 2008?:
Johan Groundstroem, 35, bloggar om sin diet och träning på minimizeme.se. Hans målsättning var att tappa 20 kg i vikt under 90 dagar – genom att hamburgerbanta.

Hitintills har han gått ner 23,4 kilo på 70 dagar med hjälp av träning och en diet bestående av produkter från hamburgerrestaurangen Max (han är sponsrad). I ett av de senaste inläggen funderar han på att delta på nästa års Luciapokal:
Har fått lite roliga förslag på vad jag skall göra efter mina sista 18 dagar. Det mest galna är att vara med i en bodybuildingtävling, för amatörer såklart, den är i december men det skulle isåfall bli till nästa år. De skrattade gott åt mig på Delta gym förra måndagen då jag berättade om mitt viktminskningsprojekt.Johan, du är välkommen att delta på Luciapokalen 2008! Varför inte besöka Fitnessfestivalen redan i år för att insupa inspiration?

Lise Bergman, Back N’ Basic, är tränings- och kostrådgivare åt Johan Groundstroem: