Video på Fitness Five-segraren i Sundsvall

Rookie Westin vann herrklassen på Sundsvallskvalet av Fitness Five. Kvar är Kristianstad 16 juli, Göteborg 17 juli samt final i Åhus 24 juli!

I nästa utgåva av BODY (#313, ute i butik 27 juli) berättar BODY hur du ska förbereda dig inför att tävla i Fitness Five (med bland annat ett komplett träningsprogram, tekniktips och hur du toppar formen). Starta din prenumeration idag, så missar du inte utgåvan:

Bild 324934

I Rookie Westins träningsjournal följer vi honom då han i år tävlar i Athletic Fitness för femtonde (15!) året i rad: ”Ska föra en träningsjournal i år igen och kommer att jämföra mig med förra och lägga ut lite mer bilder och filmer i år. Jag kommer att starta journalen den 28 juni.” Hans bror, Bookie, bloggar redan på BODYs forum.

Fitness Five involverar knäböj, bänkpress, bicepscurl, dips och chins och ger vanliga gymtränande ett tydligt mål att sträva mot.

Kristianstadsbladet har talat med initiativtagaren Adam Tell om årets tävlingar och framtiden. Få en överblick genom de två tidigare årens tävlingar, diskussioner, bilder och videoklipp på BODYs forum