Träning för män 40+

Det börjar närma sig nästa boksläpp av Ove Rytter – grundaren av BODY Magazine – den perfekta Fars Dags-presenten till din pappa i höst? ”En träningsbok för män som fyllt 40. Total kroppsrenovering och vägen till drömformen. Program för både soffpotatisar och aktiva.” Nedan ett kort klipp från förlaget Bonnier Fakta:

Läs mer om boken hos Bonnier Fakta:
Gör den medelålders mannen tio år yngre

Ove Rytter, femtiotreårig fitnessexpert, visar hur man når sitt livs toppform även efter att man har passerat fyrtio! Han presenterar fyra kompletta program med både övningar och träningsupplägg. Här finns program både för soffpotatisen som vill komma igång och för den vältränade fyrtioplussaren som vill finslipa formen ytterligare.

Den utförliga övningsbanken innehåller Oves absoluta favoritövningar – de som han vet fungerar och ger en urstark kropp. Här finns även tester som avslöjar den biologiska åldern – är man femtio med en kropp som en tjugofemåring eller fyrtio med en kropp som en sextioåring?

”Jag vill ta med 40+-män som vill komma i form på en resa. Genom att använda kontrollstationer och sätta upp mål får de ett enklare och mer effektivt förhållningssätt till sin träning. Jag kan garantera att de män som följer mina råd i boken kommer att tacka sig själva inom ett år. Och förmodligen kommer deras omgivning att bli minst lika nöjd.”
— Ove Rytter

Ur innehållet:

  • Skapa ditt eget företag – Kroppen AB – och nå formen du alltid har drömt om
  • Fyra kompletta kroppsrenoveringsprogram
  • Din egen kroppsbudget
  • Testa din fysiologiska ålder på bara 10 minuter!
  • Vad ska jag äta som 40-plussare?

Om författaren

Ove Rytter är en legend i tränings-Sverige. Ove är utbildad journalist och har tävlat i både judo på landslagsnivå och i bodybuilding. Han har startat två av Sveriges största träningstidningar, Body Magazine och Fitness Magazine, samt skrivit en av de mest lästa böckerna om styrketräning, Effektiv Bodybuilding, som har sålt i närmare 100 000 exemplar. Ove har även fungerat som expertkommentator i tv-programmet Gladiatorerna. Nyss fyllda femtiotre år fortsätter Ove att flytta fram gränserna för träningslitteratur.Notera om videoklippet: Om du får en fråga från Adobe Flash Player om att ”www.clipsource.se begär behörighet att lagra information på din dator” är det för att spelaren vill låna bandbredd för att alla som ser samma klipp ska få bra uppspelningsmöjligheter. Från hjälpinformation om Flash Player:
Vad är inställningar för P2P-nätverk?
En webbplats som skickar ljud och video till datorn kan överföra innehållet snabbare om användare som spelar upp samma innehåll delar bandbredd med varandra. Genom att bandbredden delas kan ljudet eller videofilmen spelas upp jämnare, utan de hopp eller pauser som kan orsakas av buffring. Detta kallas P2P-nätverk, eftersom datorer i nätverket hjälps åt för att skapa en bättre dataöverföring. Flash Player delar bara bandbredd via P2P-nätverk om du ger tillåtelse till det.

Om du aktiverar det här alternativet innebär det inte att du delar din bandbredd så fort något program vill använda den. Du tillåter bara att program frågar om de får utnyttja din bandbredd. I de flesta fall vill du nog bara dela bandbredd när du är uppkopplad via en höghastighetsanslutning.

Tänk på att när du delar din bandbredd ökar mängden data som din operatör skickar till din enhet. Om du har en fast månadskostnad för obegränsad dataöverföring påverkas din faktura inte av att du använder P2P-nätverk.

Men om du betalar för en viss mängd data eller är osäker på hur du debiteras för nätanvändningen, kanske det är bäst att inaktivera P2P-nätverk. Om du gör det tillfrågas du aldrig om du vill dela din bandbredd.

Använd panelen P2P-nätverk för att ange om du vill använda P2P-nätverk eller inte.