British Grand Prix 2005 inställt

Kerry Kayes låter meddela: ”Förseningen i att bekräfta exakt datum för Mr Olympia har gjort att jag inte haft möjlighet att boka en arena, den vi brukar använda är fullt uppbokad veckan efter Olympia-tävlingarna. Jag meddelar härmed officiellt att det inte blir någon proffstävling i år i Storbritannien.”

IFBB har nyligen bekräftat att årets Olympia i Las Vegas hålls den 14-15 oktober 2005.

Kerry Kayes låter meddela: ”Förseningen i att bekräfta exakt datum för Mr Olympia har gjort att jag inte haft möjlighet att boka en arena, Wembley Plaza som vi använt de senaste åren i London är fullt uppbokad veckan efter Olympia-tävlingarna. Jag meddelar härmed officiellt att det inte blir någon proffstävling i år i Storbritannien. Jag har också fått veta att arrangören av Russian Grand Prix har ställt in, så troligen blir det ingen Europa-turné för proffsen i år.

Jag har promotat British Grand Prix de senaste sex åren och förra året fått upp publiksiffran till över 2000 personer. Jag och alla i min stab och medhjälpare som gjort det möjligt att arrangera tävlingen är de som är mest besvikna.”