Strongman: Till förmån för världens barn

Magnus Samuelsson

Norrköpings Tidningar och Folkbladet refererar gårdagens välgörenhetsuppvisning av Samuelsson: ”Finspångs Bergslags Rotaryklubb hade som huvudattraktion bjudit in ”Världens Starkaste Man” – Magnus Samuelsson från Kisa.” Läs vidare för info om styrketräningsdagar på Magnus äventyrs- och konferenscenter.

Som det nämns i Norrköpings Tidningars artikel ovan så har Magnus Samuelsson dragit ner på antalet tävlingar han deltar på:- Egentligen är jag fysiskt starkare än någonsin, men jag lägger min energi på andra saker nu, säger han och syftar på två barn, en superstark fru samt det motorsportföretag som de driver tillsammans.Magnus och Kristin Samuelssons äventyrs- och konferenscenter heter Wilderness Power and Speed och har 23-24 februari planerat dagar med styrketräning som tema:
Gymgrossisten och Magnus Samuelsson inbjuder till Styrketräningsdagar på Wilderness Power and Speed

Samuelssons ATV Center Wilderness Power and Speed rullar på för fullt. Det vi satsar på så här års är quadracing. Frusna isbanor på land eller på sjön, kombinerat med mysigt boende och god mat.

Utöver den vanliga verksamheten med formsydda aktiviteter för företag och andra grupper planeras att under februari köra några dagar med styrketräning som tema.

Under två dagar kommer de som anmäler sig få uppleva mängder av quadracing, föreläsningar, träning både på gym och starkeman tillsammans med Magnus. I mån av väder blir det även isracing med bilar!

Deltagarna kommer även att få möjlighet att träna med Daniel ”Rubbe” Rubin & Döds-Kalle Lane… på det riktigt hårda sättet.

Det börjar på första dagens förmiddag och håller på till sen eftermiddag dag två. Boende och god mat ingår. Priset för en sådan upplevelse är med boende och precis allt för två dagar 3195 kr.

Då ingår produkter från Gymgrossisten för 1000 sek till varje deltagare!

Intresse visar ni genom att skriva till magnus@magnus-samuelsson.net och berätta vad ni heter plus vad ni har för adress. Tala gärna om hur gammal ni är och hur länge ni tränat (om ni tränar), om ni har körkort och vad ni har för kontakt info. Så fort ni gjort det så får ni mer information samt anmälningspapper.

(med reservation för ändringar)

Välkomna!Bild 325776