Testkaniner till ny tävlingsfärg eftersökes!

Luke Ray som hjälpt många av de tävlande med tävlingsfärgen i sitt spraytantält de senaste åren är välkänd. Nu eftersöker han personer som vill testa den senaste (sista?) versionen av en ny tävlingsvätska innan dess lansering, samt ger exempel på några fördelar jämfört med vanliga tävlingsvätskor.

Lukes erbjudande:
För er som inte veta om det så jobbar jag en hel del med brun utan sol, och nu har jag och apotekaren tillverkat en ny tävlingsvätska som jag hoppas ska bli stort, inte bara här i Sverige men också i mindre länder som exempelvis Usa och England ;). Vi har jobbat nu med vätskan i över 1 år och nu letar jag efter testpersoner som vill testa vätskan (the final version, hopefully) och ge lite feedback innan lanseringen.

Vätskans egenskaper

  1. Många tävlande blir gröna av tävlingsvätskor (speciellt efter svettning). Detta beror på till exempel på hudens ph-nivå och vätskans ingredienser. Den nya vätskan justeras efter hudens ph-nivå tack vara en patenterad sammansättning av olika ingredienser.
  2. Den pigmenterade vätskan, som kallas för en ”bronzer”, är väldigt mycket mörkare jamfort med vätskor som Protan och Dreamtan. Bara ett lager ger en djup och mörk tävlingsfärg.
  3. Det finns mer tanningsocker i den nya vätskan jamfort med andra vätskor. Fördelen är att färgen utvecklas bättre, speciellt på vissa hudtyper och speciellt för tävlande som har mycket vatten kvar i huden.
  4. Den luktar nice
  5. Du skräms inte av ingredienslistan, jag hatar kemikaler i hudprodukter (älskar till exempel Dermanord).