Klädmärke har happening på lördag

Lördagen den 23 maj arrangerar branschklädmärket GASP happenings i utvalda butiker runtom Sverige. Ta chansen att få hjälp från muskelprofiler och få svar på dina frågor om kost och träning, samt handla till bra priser.

  • Träningsspecialisten, Stockholm, Sveavägen: Roddy Benjaminson har flera SM-guld i Athletic Fitness i bagaget och han har även tävlat i Bodybuilding, Atletisk Mångkamp och gått många matcher som boxare! För många är han mest känd som gladiatorn Hero från sina fem säsonger i programmet Gladiatorerna.
  • Träningsspecialisten, Stockholm, Hammarby Allé: Peter Österberg – Känd som den eviga tvåan efter att fem (!) år i rad ha kommit 2:a på SM i Bodybuilding, senast 2008. Har en imponerande meritlista – på tio tävlingar i bodybuilding har han tio stycken top 3-placeringar. Satsar nu mot SM i bodybuilding -100 kg i höst och denna gång är det bara guld som gäller…
  • MM Sports, Göteborg: Henrik Jansson – Framgångsrikt tävlande i bodybuilding som fick sitt stora genombrott 2005 då han vann Decembercupen, Luciapokalen och kom 2:a på Lucia Classic Pro! Efter det har han hunnit med att vinna såväl SM 2006 samt Muscletech Grand Prix och Sandefjord Open 2008 i sin viktklass.
  • Budo & Fitness, Malmö: Eive Nilsson – En välkänd profil i bodybuildingsverige som bland annat har ett guld från Lucia Classic Pro 2006 i bagaget. Eive har en förmåga att år efter år hålla sig i riktigt bra form året runt och är en inspirationskälla för många hårt tränande!
  • Naitisport, Lund: Oliver Adzievski – En av Sveriges absolut bästa bodybuilders med en fantastisk symmetri. IFBB Pro som i helgen som gick tävlade på New York Pro i USA.
  • Bodypower, Nordby Shoppingcenter, Strömstad
  • Hälsokostbolaget, Veteranens köpcenter, Svinesund

Hela listan finner du här.