Ny fitnesstävling i Lysekil 8 augusti

Fitnesstävlingen Fitness4fun (med silltunnelyft(!), hinderbana, chins och dips) arrangeras i Havsbadsparken, Lysekil. Fredrik ”Fredda” Eriksson berättar: ”Startfältet är det bästa möjliga där de bästa i Sverige deltar. Vädergudarna ser ut att vara med oss och vi kommer få en fin dag med bra utställare av varierande utbud, testa streetsurfingbrädor, köp bra och billigare kost tillskott, en sportbutik mm!”

Läs mer på BODYs forum, avdelningen för Fitness4fun, eller se nedan:Silltunnornas vikt har många funderat på och de väger för killarna 37, 47 och 56. För tjejerna väger de 19, 29 och 37. Om reglerna kan ni läsa på hemsidan www.fitness4fun.se.

Domare blir den stränge Henrik Lindh (jiggen), Annelie Nilsson bistår och ansvarig är tävlingsledare Freddan. Vi kör på Rookies bedömning i fitness5 tävlingarna, i chins och dips alltså de vanliga reglerna med fullt sträck, inget gung eller sprattel med ben tillåts och farten ska vara lugn, det räcker alltså inte med fullt sträck utan farten ska vara kontrollerad.

Startfält och startordning i de tre första grenarna

Startfältet är det bästa möjliga där de bästa i Sverige deltar. Se upp med starka utmanare som SM-segraren i Biceps Battle, Peter Ljungren. Henrik Isaksson är en trogen Fitness Five-deltagare. Skånemaffian med Lucio, Anders Sjögren och Khönke samt Säffles stolthet Stellan som jag vet besitter stora kvalitér och kommer väl förberedd!

Stellans framfart i Gladiatorerna för några år sedan imponerar och jag vet att i hinderbana och silltunnelyft kommer favoriterna Rookie och Ako samt Sewen få det hett om öronen! Tomas Ivering som gör sin första tävling får tävla mot rutinerade mästare, tufft men Tomas gillar utmaningar!

I damklassen har vi svenska mästarinnan i Athletic Fitness, Anna Bergli, Decembercip-vinnaren Johanna Berggren, Fitness Five-vinnaren Jenny Adolfsson, SM-vinnare i Chins och Dips Helena Forsen samt Decembercup-vinnare i korta klassen Liv Strandvik och Jannika Larsson som utmanar mästarinnorna.

Vädergudarna ser ut att vara med oss och vi kommer få en fin dag med bra utställare av varierande utbud, testa streetsurfingbrädor, köp bra och billigare kost tillskott, en sportbutik mm!

Herrar

1. Tomas Ivering
2. Daniel Rangberg
3. Ako Rahim
4. Rookie Westin
5. Henrik Isaksson
6. Kristian Sewen
7. Lucio Pelaez
8. Richard Khönke
9. Anders Sjögren
10. Peter Ljunggren
11. Stellan Danielsson

Damer

1. Liv Strandvik
2. Helena Forsen
3. Jannika Larsson
4. Johanna Berggren
5. Jenny Adolfsson
6. Anna Bergli

Sponsorer

Det är klart med en huvudsponsor i dagsläget (Dcore som bland annat sponsrar med ett presentkort på 3000:- till vinnaren i herrklassen). Adam på Dcore är en framåt kille som satsar på fitness i bland annat Sverige men söker sig nu även utomlands. Vi är glada att samarbeta med honom och självklart är jag med och hjälper honom med Fitnessfive-tävlingarna på Tylösand i sommar!

I damklassen har vi ett presentkort på 3000:- från ett smyckesföretag som heter Spinning! Sen är det cykel från Sportex till ett värde av 4000:- i både herr- och damklassen!

I ”silltunnelyft-grenen” så räknar vi med att få ihop till en årsförbrukning sill i förstapris 🙂

Det kommer att bli fina priser till alla som deltar utlovas från arrangören!Bild 325241

Bild 325242