World Strongman Super Series World Final

Johannes Årsjö tävlar

mot strongmaneliten

Se de starkaste av de starkaste göra upp live i den slutgiltiga drabbningen om WSM Super Series-titeln 2009 i samband med Fitnessfestivalen i Göteborg. Följ det svenska hoppet Johannes Årsjö i hans kamp mot resten av världseliten!

Sedan urminnes tider har vi fascinerats av styrka och vi har tävlat i olika former. Idag heter den ultimata tävlingsformen Strongman och det är där som Magnus Samuelsson skördat framgångar de senaste tio åren.

World Strong Man (WSM) Super Series startades av Ulf Bengtsson, World Class, år 2000 och har sedan dess arrangerat Strongman-tävlingar över hela världen. Årets serie avslutas lördagen den 4 december i Göteborg inom ramen av Fitnessfestivalen.

Det svenska hoppet ställs till Johannes Årsjö, 24 år, från Norrköping som kvalade i till finalen med sin tredjeplats i Bukarest den 4 juli:

Magnus Samuelsson har valt att inte tävla i år, men kommer att vara värd och expertkommentator under hela lördagskvällen.

Missa inte möjligheten att se en riktig Strongman-tävling live och upplev den intensiva kampen mellan de absolut starkaste männen i världen!

Värd och expertkommentator: Magnus Samuelsson
När: 5 december kl. 19.00. (Strong Man Happenings i foajen från kl. 18.00.)
Plats: Kongresshallen, Svenska Mässan
Biljetter: Köp biljetter på ticnet.se.
Pris: 395:- fri entré till fitnessfestivalen, lördag, ingår i priset (värde 150:-). Köper du vip-biljett för 495:- ingår de bästa platserna och fri entré till kvällens Festivalparty som börjar 22.00.

Affischen finns nedan – du är välkommen att ladda hem den som PDF och (efter godkännande förstås) posta den på exempelvis gymmets lokala anslagstavla:

Bild 325185