Flex Wheeler gästar Pro Bodybuilding Weekly

2009 valdes Flex in i Joe Weider’s Bodybuilding Hall of Fame. Flex Wheeler var gästen i centrum i veckans PBW-sändning och diskuterade sitt ännu oslagna rekord i antal Arnold Classic-segrar (4) och sin framtid. Dessutom samtalade värdarna med FLEX Magazines Shawn Perine om förra veckans Pumping Iron-intervju.

Bild 325025

Du kan lyssna live på programmet natten mellan måndag och tisdag svensk tid genom att besöka probodybuildingweekly.com. Eller i efterhand ladda hem som MP3-fil på denna arkivsida. Du kan även prenumerera på radioshowen som nedladdningsbar podcast via iTunes här.

Första året som proffs (1993) resulterade i fem segrar och två andraplatser (bland annat på Mr Olympia!). Alla, inklusive BODYs redaktion, var övertygade om att det var den nästa Mr Olympia som vi såg göra sitt första år på proffsscenen.

Det var dock en titel Flex aldrig skulle komma att vinna – även om han kom tvåa tre gånger. När januariutgåvan av BODY kom ut 2005 (första efter namnbytet) titulerade Alex Danielsson sin ledare ”Flex Wheeler: Den bäste någonsin” och inledde med:
De finns de som hävdar att man borde ha vunnit Mr Olympia för att kunna vara den bäste av dem alla. Men det menar inte jag. Istället så är det min uppfattning att ingen annan har haft linjer, struktur och muskelkvalitet som går upp mot Flex Wheeler. Därför är han enligt min mening den bäste vi sett.