Strongman från FF09 på Eurosport

Tvtips: Imorgon 22:45 (fredag 16 april) har Eurosport inplanerat att sända världsfinalen i WSM Super Series, tävlingen som avgjordes under Fitnessfestivalen 2009 på Svenska Mässan i Göteborg.

Alla svenska strongmanfans som var på plats (och alla fitnesstjejer som agerade mänskliga vikter) har då en chans att se sig själva på tv. Magnus Samuelsson var tävlingens värd. Kommentatorer är Paul Ahlgren och Ove Rytter. Har du inte Eurosport i ditt kabeltvutbud, läs vidare för onlinelösning.

Det svenska hoppet ställs till Johannes Årsjö, 24 år, som kvalade i till finalen med sin tredjeplats i Bukarest den 4 juli 2009. Även Peter Rundberg fanns på plats, extrainbjuden som tävlande för värdlandets räkning till World Strongman Super Series-finalen.

World Strong Man (WSM) Super Series (se även facebook-fansidan som uppdateras mer frekven) startades av Ulf Bengtsson, World Class, år 2000 och har sedan dess arrangerat Strongman-tävlingar över hela världen. 2009 års serie avslutas lördagen den 4 december i Göteborg inom ramen av Fitnessfestivalen.

Läs mer om tävlingen på BODYs forum…

Har du inte tillgång till Eurosport via din kabelteveleverantör finns Eurosport Player, där du kan se Eurosport live på din dator:

Bild 325023