P3: Den muskelbyggande sambadansösen

Bild: Janne Danielsson.

Igår sände P3:s samhällsprogram ”Verkligheten” en halvtimme med/om Malin Söderqvist: ”Hon har färgglada dräkter, målade naglar och långt lockigt hår. Malin är 1,59 lång, väger 50 kg – men tar nästan 100 kg i bänkpress.

Följ med sambadansaren Malin Söderqvist i jakten på att bli bäst i Sverige på Body Fitness. Om kampen mellan att bygga muskler och vara feminin – och blickarna hon får på sig.”

Läs mer om Malin på hennes hemsida och blogg! I BODY #295 (2/2009) profilerade vi Malin:
Malin Söderqvist: Glammig Fitnesspingla
Stark, vacker som få och en sann kämpe. Med en mix av muskler och feminint uttryck står Malin Söderqvist för fitnessglamour när den är som bäst.Om P3:s Verkligheten
I Verkligheten hör du historier om människors öden exakt just nu. Det kan handla om sånt du aldrig hört talas om eller ens visste fanns. Eller så låter vi dig äntligen förstå hur din granne som verkade så konstig egentligen är helt vanlig.

Vårt mål är att berätta de mest spännande och samtidigt dolda historierna i Sverige och världen idag, som bara inte går att skaka av sig. Men också fantastiska vardagsdraman som aldrig når löpsedeln. För tänk dig alla saker människor gör exakt just nu. Visst svindlar tanken?

Verkligheten är samhällsprogrammet där du får följa med i människors liv och vara en fluga på väggen, mitt i händelsernas centrum. Du hör den nakna verkligheten, utan en massa experter och tyckare.

Det blir fullt av tårar, skratt, bekännelser, tårar, ångest och ren lycka. Varmt och otrevligt på samma gång – och ingen vet vad som väntar runt nästa krök. Verkligheten, helt enkelt.Tidigare på BODY.se

2008-01-25 – Sportmagasinet skriver om Body Fitness
Senaste utgåvan av Sportmagasinet har reportage om Body Fitness: ”Några ögonblicks posering – sen är ett års stenhård fokusering på en enda tävling över. Sportmagasinets fotograf Magnus Wennman har följt body fitness-stjärnan Malin Söderqvist.
– Det finns inga genvägar; bara träning och åter träning gäller. Många tror att man blir asocial när man tränar mycket, men gymmet är en social plats för mig, säger Malin Söderqvist.”

2008-02-20 – Fysikfotograf får prestigefyllt pris
I fototävlingen Picture of the year international fick Magnus Wennman, sportfotograf för Aftonbladet, första pris i klassen sportreportage. Men han fick även hedersomnämnande för reportaget Beauty from the outside – om Malin Söderqvist som tävlar i Body Fitness!

Eftersom vi inte längre har kvar BODY #295 till salu i webbshopen (slut på lager) kommer här artikeln om Malin:

Bild 324971

Bild 324972

Bild 324973