Fitness4Fun i Lysekil i helgen

Bild: Tomas Ivering. Silltunnor – en instant classic!

Fitness4fun.se har aktuell info om augustitävlingen (silltunnelyft, hinderbana, chins och dips) som gjorde sin debut förra året. Nedan en kort sammanställning av arrangören:

”På lördag klockan 10.00 går startskottet för årets stjärnspäckade tävling, samt en del nya ansikten som tränat hårt och toppat formen till denna helg i Lysekil.”

Ett par nya lite mindre kända ansikten inom fitness är Christian Eikdal, Björn Richter som båda deltog i Fitnessfestivalens tävling i december där båda imponerade stort! Andra nya tävlande i år är Henrik Lindh som ifjol var domare tillsammans med Freddan, Babak Ahio, Robban Persson, Pouria Mazloum, Ronnie Karlsson, Mikael Kilander och några fler!

Favoriter blir Ako Rahim, Stellan Danielsson från Säffle och en outsider blir Sewén som i år satsar lite mer på styrkelyft än fitness!

Med från det s.k segertåget 08 kommer såklart även Peter Ljunggren och i damklassen Jenny Adolfsson!

Bland tjejerna så utmanas Jenny av framförallt Anna Bergli! Styrkelyfterskan Linda Samuelsson från 08 gänget ska ej räknas bort liksom Desirée Olsson om hon lyckas få någon att åka med upp till Lysekil!

Vi ser fram emot en kanonhelg på kusten med bra väder och hoppas fjolårets roliga tävling upprepar sig!

Alla som ställer upp får priser i överflöd… Första pris i både herr och damklass är 2000:- i kontanter!

Priser från flera av våra sponsorer i alla deltävlingar till de bästa i varje gren!

I silltunnelyftgrenen så är första priset exempelvis en årsförbrukning av västkustdelikatessen sill…(hur mycket sill äter man på ett år tro??)

Startordning meddelas på fredag kväll, via hemsidan www.fitness4fun.se.Har man en bit att åka för att besöka Fitness4fun den 7 augusti i Lysekil kanske en hotellövernattning kan vara på sin plats. Då kan man även passa på att se Salem Al Fakir spela på Havsbadet i Lysekil kvällen innan tävlingen (20:00).

Det finns plats för fler deltagare i damklassen! Det kom ett mail från arrangören: ”Vi söker fler kvinnliga tävlande till Fitness4fun den 7 augusti i Lysekil. Som det ser ut idag är herrklassen full men vi skulle gärna se fler tjejer som är sugna på att tävla.”

I korthet gäller samma regler och samma grenar som 2009 när de smidigaste, snabbaste och starkaste i Sverige drabbar samman (If it aint broke don’t fix it…). Bilder, video och resultat från förra årets tävlingar finns på BODYs forum.

Bild 324945