Gymkedja med i debuten av ny realityserie ikväll 20:00

I Konferensresan tittar Kanal 5 in i konferensens värld. I premiäravsnittet 20:00 möter vi bloggnätverket Spotlife med Blondinbella i spetsen. Vi får även träffa ett gäng UFO-fantaster och personalen på friskvårdskedjan iForm. IForm-gänget är sammansatt av medarbetare från hela landet med vd i spetsen.

Mer om realityserien på Kanal5.se:

Svenskarna är ett konfererande folk. Företag, föreningar och allsköns intresseorganisationer lägger varje dag pannan i djupa veck runt ett u-format bord, grupparbetar, lär sig samarbeta, firar resultat och funderar ut strategier för nästa stora erövring.

I Konferensresan öppnas portarna till konferensanläggningarna och de tidigare privata tillställningarna avslöjas för Kanal 5:s tittare.

Första videon nedan är trailern med iForm-gänget endast, andra videon är en smygtitt på de första 6½ minuterna av programmet:

Dagens Media berättar att Sveriges Hotell- och Restaurangföretagare är initiativtagare till serien och står för 4,5 miljoner av produktionens kostnad (den svenska konferensmarknaden omsätter årligen 10 miljarder…):

– Vi hoppas så klart att leda intresse till branschen och till konferenser. Det är en otroligt spännande miljö med hög igenkänningsfaktor och många roliga personligheter, säger Maria Lycknert, regionansvarig på SHR Stockholm.

Varför inte traditionell marknadsföring?
– På det här sättet tror vi att vi når ut bredare och till en större publik. Vi vill dessutom tänka lite nytt.

En av iForm-deltagarna har uppmärksammats lokalt. Dalarnas Tidningar skriver:

På måndag gör Madelen Eränen från Hedemora entré i nya realityserien Konferensresan i Kanal 5. Hon och tio kollegor från gymkedjan iForm blir filmade dygnet runt på ett konferenshotell för att visa tittarna vad man gör och kanske inte borde göra på ett konferenshotell.