Elvis (den tecknade sköldpaddan) hittar Ove Rytters nya träningsbok

Elvis skapare Tony och Maria Cronstam.

Sköldpaddan Elvis som med jämna mellanrum besöker gymvärlden (och läser BODY), upptäckte i seriestrippen för ett tag sedan Ove Rytters träningsbok ’Träning för män 40+’.

Elvis har gått som seriestripp i Metro i ett decennium, men återfinns nu som serietidning på BODYs systerförlag Egmont Kärnan. Tjuvkika i det senaste numret här. Om du blir fan på Facebook så får uppdateringar och chans att vinna Elvisrelaterade saker. Beställer du samlingsböckerna (har blivit några av Sveriges mest sålda serieböcker!) via hemsidan får du dem signerade och med Elvisillustrationer.

Tiden går fort när man har roligt. Nu har Elvis roat och förvånat läsare i tio år. En jubileumsbok är m a o på plats. I vanlig ordning får du massor med strippar och längre serier. Men boken innehåller även extramaterial som tillbakablickar, kommentarer, bortredigerat material, foton och skisser. Läs om trimmade tomteskägg och brustna sexdrömmar, snölyktan från helvetet och Elvis kamp mot romantiska komedier. Och varför söker Elvis upp Måns Zelmerlöv för en kyss?

Läs mer om boken (och appen) Träning för män 40+ här:

Ove Rytter, femtiotreårig fitnessexpert, visar hur man når sitt livs toppform även efter att man har passerat fyrtio! Han presenterar fyra kompletta program med både övningar och träningsupplägg. Här finns program både för soffpotatisen som vill komma igång och för den vältränade fyrtioplussaren som vill finslipa formen ytterligare.