Efterlysning: Bodybuilders till Lilla Al Fadji Show

Produktionsbolaget Art89 söker kroppsbyggare som kan delta på en inspelning fredagen den 12 augusti på Filmhuset i Stockholm (17.30-20.00). Momentet kommer att vara inslag i programmet Lilla Al Fadji Show på Kanal 5.

För information om programmet gå in på programmets hemsida eller Kanal5play.se. Information om produktionsbolaget finns på art89.se. Intresserade deltagare kontaktar snarast Tomas Schubert på Art89 på 070-49 59 313 eller lillaalfadjishow@art89.se.

Lilla al-Fadji & Co är en komediserie som sändes 2008 i Kanal5. Förutom TV-serien utvecklades Lilla Al-Fadji till en enorm succé på Internet och blev där ett av Sveriges mest sedda tv-program.

När Lilla Al-Fadji kommer tillbaka till Kanal 5 är det med den flashigaste talkshow. I studion är störstaste Lilla Al-Fadji küng och kända gäster får audiens. Dessutom blir det utflykter utanför studion, Abu Hassan som allsmäktig publikvärd och musiknummer där Al-Fadji visar exakt hur mycket Hollywüüd han är.

Sedan vi sist såg Lilla Al-Fadji på Kanal 5 våren 2008 i Lilla Al-Fadji & Co har inte mycket hänt egentligen. Han är fortfarande mest Hollywüüd i Sverige (och tjockt mycket flashigare än Zlatan som har snott alla moves av honom). Då var han ute på en Sverigeresa för att hitta sin baba och mötte magnifika människor som Åsa Waldau, Magnus Uggla, Carolina Gynning och Mona Sahlin. Efter det har Lilla bjudit på mer av sig i Sveriges Radio P3 och nu är han kändare, störrare och flashigare än någonsin.

Förutom Lilla Al-Fadji medverkar även den internationella affärsmannen Abu Hassan och hans gula undulat Mujahedin, Atari, ledare för Baxarligan, Rocky, Baxarligans enda kvinnliga medlem, Abdul, Baxarligans norrländska ordspråksguru och Gert, ligans gladlynta bombexpert som älskar fikabröd och sprängmedel.