Twitter från Nordiska Mästerskapen i Lund

Kommer du – liksom BODYs chefredaktör Alex Danielsson – att vara på plats på lördagens Nordiska Mästerskaps-tävlingar i Lund och ha din smartphone (eller liknande) med dig för att posta snabba uppdateringar? Du får gärna höra av dig till oss med ditt twitterkonto, så inkluderar vi det i twitterflödet här på BODY.se för snabba nyheter och resultat.

Både treningsforum.no och iform.no har rest från Norge och rapporterar från NM i Lund. Finska BODY Magazines fotograf Moisala Tapani finns på plats och kommer att publicera bilder på bodylehti.fi så fort det tekniskt är möjligt. Diskutera gärna tävlingarna i dess avdelning på BODYs forum.

Vi samlar de inrapporterade resultaten i denna artikel på BODY.se.

Läs mer om NM i vår tidigare samlingsartikel. Maila magnus@body.se med ditt twitterkonto, använd hastaggen #nm2011 eller skicka ett meddelande till @the_gymrat så lägger vi till dig i nedanstående flöde:

Rapporter från media om tävlande på NM

Lokaltidningen Hässleholm: Jerker Johansson från Mjölby klar för landslaget

Jerker Johansson från Mjölby klev för första gången in på ett gym när han var utbytesstudent i Kalifornien i USA 1994. Nyligen vann han brons i bodybuilding-SM och härnäst väntar landslagsuppdrag.

Magazine24.se: Köpings-Eva kan bli Nordisk mästare

Det hann gå en dag för Eva Lagerhorn Blom efter segern i Bodybuilding-SM innan hon fick veta att hon var utvald att representera Sverige i Nordiska Mästerskapen. Det var bara för Eva att ladda om och hoppas på att kroppen skulle reagera positivt på att börja med tävlingsförberedelsen igen.