Platsannons: Eleiko söker ny medarbetare

Eleikos verksamhet består av produktion och försäljning av träningsutrustning. De söker nu en ny medarbetare: ”Vi befinner sig i ett mycket expansivt skede och behöver förstärkning inom affärsområdet Powersport på huvudkontoret i Halmstad.”

Jag fick min anställning på BODY Magazine (då det hette B&K Sports Magazine) efter att ha sett en annons på Fredrik Paulúns dåvarande hemsida sommaren 1999. Så jag har en preferens för onlineannonser om jobb i branschen. Här några fler ställen du kan hitta ditt drömjobb:

 
Förlaget som utger BODY Magazine, Egmont Tidskrifter, har för närvarande platsannons online:

  • Digitala avdelningen söker webbutvecklare (PHP)

 
Läs mer om den utlysta tjänsten hos Eleiko:

Din hemmaarena blir Halmstad där vi är totalt drygt 35 anställda. Gemenskapen på företaget är härlig och vårt eget träningscenter, Eleiko Sport Center, står till allas förfogande. Vår vision ”att göra människor starka till kropp och själ” är grunden i vår verksamhet och vi försöker att leva som vi lär. Föredrar du trappor framför rulltrappor, kommer du med andra ord att känna dig som hemma 🙂

Tjänsten innebär att stötta våra dotterbolag, distributörer och direkta slutkunder. Rent praktiskt innebär det att ha kontakt med våra kunder, genom hela säljprocessen, från förfrågan till fakturering och sammanställning av exportdokumentation. Tjänsten innebär även ett visst resande till mässor och distributörer i Europa.

För att trivas med ditt uppdrag bör du vara en social och utåtriktad person i 25–35-årsåldern, med intresse för försäljning och internationella relationer. Då våra kunder huvudsakligen finns inom professionell sport samt gym & fitness, ser vi helst att du är idrottsintresserad och har en hälsosam livsstil. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning.