Kontrollera att vi sett och bekräftat din ansökan till Talangjakten 2012

Galet många ansökningar har trillat in, och det accelererade kraftigt ju närmare deadline vi kom. I går hann vi knappt svara och bekräfta en ansökan innan två nya hade dumpit in. Om du inte har fått en bekräftelse så kontakta oss snarast!

Vi tycker det är jätteroligt med allt intresse såklart, men med det tidigare mailstrulet är vi rädda att en del ansökningar fortfarande kan hänga i luften. Om du inte har fått ”Vi bekräftar härmed mottagandet av din ansökan till Talangjakten by BODY” som svar, är inte allt hundra procent klart ännu.

Följande sändes till alla de som vi sett både ansökan och bilder från:

Om du inte sett ovanstående, släng då genast iväg ett vanligt mail (utan bifogade bilder och dokument) adresserat till både talangjakten@body.se och talangjaktenbybody@gmail.com så felsöker vi vad som kan ha gått snett.

Allra enklast och kvickast blir det om du vidarebefordrar din ansökan som bara sändes till talangjakten@body.se till talangjaktenbybody@gmail.com (som funkat kanon). Då kan vi se att du var ute i god tid, och det var på grund av att vår mailserver chokade som det inte kommit fram.

Vi sammanställer nu ansökningarna, juryn kommer att göra en första sammanstrålning och granska dem efter helgen.