Roddy ”Hero” Benjaminson bloggar nu hos BODY

Roddy efter segern i proffdebuten.

En person som få trodde skulle börja blogga har nu återigen gjort oss ödmjukt överraskade med sitt beslut. Roddy Benjaminson har en lång karriär inom amatörboxning och har också gjort fightats som proffs. Han innehar en näve SM-guld i Athletic Fitness, samt besitter också diverse strongman- och byggarmeriter. Som Gladiatorn Hero har han hängt med hela vägen genom alla TV-produktioner. Varmt välkommen, Roddy!

Följ mannen med en kropp av stål, hjärta av guld i hans BODY.se-blogg. Roddy presenterar själv beslutet bakom hans bloggdebut:

Det är med viss tveksamhet och inte så lite ångest jag börjar blogga. Detta med tanke på allt hån jag utsatt bloggare i min närhet för, speciellt Mikael ”Prime” Hollsten.

Detta är i alla fall tänkt att bli min plattform för ”Muskelhjälpen”, ett konto jag registrerat på Barncancerfonden. Dit går mitt gage när jag är ute på skolor och snackar kost, träning, gladiatorer m.m. med eleverna. Projektet är ännu i sin linda men jag har knutit upp samarbetspartner som Jula, Duell, Victory motorcycles och Dafgård. I maj medverkar Muskelfonden i två stora event, Motordagarna i Landskrona och Camp Blåljus med Säkerhetsrådet. Mer information om detta kommer.

Jag kommer även uppdatera informationen på kontot men redan nu går det bra att gå in på sidan för Muskelhjälpen hos barncancerfonden.se, om man vill ställa upp med några spänn.

Juni 2011 kunde vi höra Alex och Andreas intervjua Roddy för BODY Radio:

BODY Radio sätter på sig hjälteglorian och tar emot Roddy ”Hero” Benjaminson i veckans avsnitt. Hör Roddy berätta om sin karriär som boxare, sitt tävlande i Athletic Fitness och sitt SM-guld i byggning. Dessutom snackas det naturligtvis gamla Gladiator-minnen, och vi får höra insideinfo från den nya omgången som snart ska spelas in!

Omslaget till BODY 315

Roddy och Cici Benjaminson prydde omslaget till BODY 315 – båda bloggar nu på BODY.se.