Jubileum leder till heldagsfirande i Göteborg på lördag

MM Sports butik i Göteborg firar sitt treårsjubileum på Övre Husargatan i helgen. På lördag smäller man därför av ett heldagsfirande (till sena kvällen): erbjudanden på kosttillskott och kläder, utlottningar, du kan köpa grilltallrik och äta på uteservering, det är premiär för tävlingen Rep-Power samt massor av mingel med mängder av muskelprofiler.

Några av namnen som kommer att vara på plats – alla välkända för BODY-läsare och BODY.se-besökare – passa på att lyssna/läsa mer om dem innan du besöker Göteborg på lördag:

 
Ytterligare profiler från MM Sports och Body Science-teamen kommer att vara på plats (bland annat VM-mästaren i Boxning Frida Wallberg).

MM Sports startar nu en serie tävlingar för dig som vill mäta dig mot dig själv och medtävlande i ett kraftprov framför publik: Rep-Power. Det man tävlar i är max antal repetitioner på en bestämd tid (80 sekunder) i ett antal klassiska grenar – alla tävlar två åt gången och bland annat är bälte tillåten utrustning. Första tävlingen i serien avhålls den 2 juni i Göteborg. 

Läs mer på reppower.se – testa gärna viktkalkylatorn på hemsidan för att få veta vilka vikter det rör sig om för dig 🙂