Missa inte då Elvis går på gym!

Vi kan tänka oss att många BODY.se-läsare skulle uppskatta den 25 sidor långa följetången kallad ”Gymråttan” i den aktuella utgåvan av serietidningen Elvis. Passa i så fall på omedelbums, de närmsta dagarna är sista chansen att införskaffa den i butik (på tisdag ersättar nästa utgåva den).

Sköldpaddan Elvis har med jämna mellanrum i strippar besökt gymvärlden, i denna utgåva utspelar sig hela den långa serien på gymmet (”Räkan”, ”Biffen” och ”Bicepskillen” är bara några av karaktärerna du garanterat känner igen). Tjuvkika i det senaste numret här

Om du blir fan på Facebook så får du uppdateringar och chans att vinna Elvisrelaterade saker. Beställer du samlingsböckerna (har blivit några av Sveriges mest sålda serieböcker!) via hemsidan får du dem signerade och med Elvisillustrationer. 

Elvis skapare Maria och Tony Cronstam.

Elvis återfinns sedan sommaren 2006 som en egen serietidning på BODYs systerförlag Egmont Kärnan, som beskriver honom såhär:

Världens skönaste Elvis underhåller stort tillsammans med hela familjen i de mest skruvade vardags-situationer du kan tänka dig. Tidningen Elvis bjuder på en fantastiskt underhållande resa där psykologen Elvis brottas med sina fobier, sin fru, sitt barn, sina husdjur och resten av världen. Om du vill ha en riktig höjdpunkt i brevlådan varannan månad är det Elvis du ska prenumerera på!

Den lätt koleriske Elvis har alltsedan starten i Metro 2000 blivit en av Sveriges allra mest älskade karaktärer. Tillsammans med sin älskade Hedvig bjuder de på en hejdlöst rolig insyn i unga människors liv och leverne, inte minst parrelationen. Det är bitskt, sexigt och inte alltid avundsvärt.

Provläs de inledande sidorna i ”Gymråttan” på hemsidan, kila sedan ut och köp tidningen!