Vill du bli vår omslagsmodell?

Bär du på en dröm att få visa upp dig och din fysik på omslaget till denna anrika tidning? Nu har du chansen. Vi genomför nu nämligen en unik omröstningstävling, där våra läsare avgör om du ska bli omslagsmodell eller inte. Den kille och den tjej som får flest röster är också de som tillsammans får pryda omslaget till BODY.

Var med och tävla! Så här går det till:

  • Anmälan: Du skickar in en bild på dig själv till oss. Bilden ska visa dig i shorts respektive bikini, och ditt ansikte ska också vara väl synligt. Namn, ålder samt telefonnummer och träningsvana måste finnas med i din anmälan. Senast den 24 oktober vill vi ha ditt bidrag, som du sänder till tavling@body.se.
  • Fotografering: Vi väljer sedan ut 5 killar och 5 tjejer, som går vidare i tävlingen. Har du turen att tillhöra den skaran så kommer du att kallas till en professionell fotografering i Stockholm under vecka 45.
  • Röstning: Den 10 november kommer modellerna att presenteras på body.se. Där ombeds våra läsare att snabbt och enkelt rösta på sin favorit (röstningen sker via SMS). Och det hela är mycket enkelt – modellen med flest röster vinner.
  • Omslag: Den 28 november stänger vi omröstningen, och vinnarna koras. Det segrande omslaget når butikerna den 27 januari 2009. Kommer det att ha dig på omslaget?

Ta chansen nu! Anmäl dig senast den 24 oktober!

För att bilderna ska hålla för tryck så behöver de vara minst 1024×768 pixlar, helst större. Tyngden behöver vara minst 200 kB, helst större.

Tävlingen är öppen för både svenskar och utländska medborgare.

Första modellurvalet sker genom en generell bedömning av modellens yttre förutsättningar. Ingen ersättning för arvode, resor eller förlorad arbetsinkomst utgår.