Är du mamma och bodybuilder?

Ett produktionsbolag söker kvinnliga bodybuilders som också är mammor. Du ska brinna för bodybuilding (läs vara aktiv inom tävlingssammanhang) men också värdesätta rollen som mamma. Castingen för en dokumentärfilm pågår under våren 2014. Personer från hela Sverige är välkomna att söka!

Stämmer ovanstående in på dig eller någon du känner? Maila då Annika på produktionsbolaget Silvio Entertainment via e-post: annika@silvioentertainment.com

Silvio Entertainment har varit med och producerat bland annat TV, långfilm, drama och reklamfilm. Ett av de projekt du kan ha sett under hösten 2013 är Kommunpampar:

SVT:s Dokumentärserie om svenska kommunalpolitiker – doldisar med makt. En varm och humoristisk samtidsskildring som följer med bakom kulisserna in till kärnan i svensk politik.

I nya dokumentärserien Kommunpampar visas de konflikter som följer av ett beslut, vare sig det handlar om att lägga ned en skola, ogräs i asfalten eller starta en ny busslinje. Upprörda medborgare prövar de folkvaldas tålamod och politikerna gör taktiska utspel för att kamma hem poäng hos väljarna.