Försmak på kommande BODY!

Gumse är nya omslagsmodellen!

Torsdag nästa vecka kan du i nya BODY läsa om hur du bygger brutala ben, lagar ett extremt cheatmeal, använder proteinpulver på 11 sätt, lär dig grunderna i ryckteknik och inte minst får verktygen för att bygga en tävlingsdiet!

  • 26. Brutala ben: Mikael Gumse har vad som krävs
    En av Sveriges starkaste byggare är utan tvekan Mikael Gumse. Genom sin träning och sitt arbete inspirerar han många i branschen, och nu är det dags att lära mer om denne omtyckte profil. BODY följde med honom på ett bestialiskt benpass.
  • 38. BODYs Cheatmeal: 11 000 kalorier med Helene Ahlson
    Då helgen börjar närma sig är den stora frågan inte vad matlådorna ska fyllas med, utan vad som blir veckans höjdpunkt – cheatmealet. Helene Ahlsons redan mytomspunna kladdkaka ”extra allt” gör garanterat ingen besviken.
  • 40. Prisat sexpack: Möt Law Shala
    Seger på svenska, nordiska och world cup-mästerskapen samma säsong. Law Shala har ett CV få andra kan skryta med. Häng med när han visar sina bästa övningar för en guldbelönad mage.
  • 46. Jedimästaren: Neil ”Yoda” Hills hyllade träningsupplägg Y3T
    Neil ”Yoda” Hill är mästercoachen som sett till att James ”Flex” Lewis vunnit tre 212 Olympia-titlar på raken. BODY träffade honom i Stockholm för att ta reda på mer om träningskonceptet Y3T och hur man skapar en mästare.
  • 50. Elitens specialare: Christofer Nobers 5 bästa
    Christofer Nober är en av våra största och starkaste byggare. Här beskriver han hur man bygger solid styrka och ökad massa med fem tunga basövningar.
  • 54. Bygg rygg med Jennifer Bahadori
    Hon är gymnasten som sadlade om till Bodyfitness och debuterade med besked. Vi tog pulsen på Jennifer Bahadori över ett ryggpass.
  • 60. BODYs tävlingsguide del 2: Så bygger du en tävlingsdiet
    Del 2 i artikelserien BODYs tävlingsguide behandlar de faktorer du bör ha i åtanke när du planerar träning och kost under din tävlingsdiet. Under dieten är målet att tappa överflödiga kilon för att så småningom kunna toppa formen inför den stundande tävlingsdagen. Hur det uppnås kan ske på olika sätt, här har vi låtit två experter ge sina bilder av hur en diet bör genomföras.
    Upplägget är avsett för en tolv veckor lång period, men går förstås att applicera på både längre och kortare perioder. Syftet är att du ska få en bild av hur en tävlingsdiet förbereds, genomförs och vad du kan förvänta dig för resultat.
  • 70. Maxade klassiker: BODYs kock spetsar maten
    Denna gång bjuder BODYs stjärnkock Jonas Lundgren på tre vardagsfavoriter i ny tappning, fulladdade med energi för nya gains!
  • 74. Starka ryck: Lär dig grunderna i ryckteknik
    Ryck är ett av de mest tekniska lyften som finns. Men det finns två mindre kända varianter av ryck som fler både kan och borde pröva. BODY ger en introduktion till styrkeryck och ståryck.
  • 80. Proteinpulver på 11 sätt
    Georg ”Fever” Hällstorp är lite av en outnämnd proteinlegend i Sverige, och många av de smakkombinationer du stoppar i dig har han troligtvis redan varit först med. För BODY delar han med sig av sina 11 vassaste recept på proteinpulver.

Mikael Gumse pryder omslaget av den 369:e utgåvan av BODY sedan starten!