Tammerpokalen 2015 – mingel del 5

Nybörjartävlingen Tammerpokalen arrangerades för sjunde året i rad. I del 5 intervjuar Linnea Enstedt ett gäng profiler: Andreas Vännström, Joseph Tekie, Kristian Sewén, Andreaz Engström, Helene Ahlson, Christer Norman, Felix Perez, Sussi Corell och Fredrik Ström.

BODY Radio #169: Chinskungen

Joseph Tekie gästar denna vecka BODY Radio och berättar om hur det känns att vara upphov till uttrycket ”att göra en Tekie”, och om sin satsning mot BODY Classic!

BODY Radio #60: Helene ”Ice” Ahlson!

Isdrottningen Helene Ahlson förärar denna vecka BODY Radio med ett besök. Hör henne berätta om sin karriär och sitt tävlingsteam, och framför allt gå igenom alla Gladiatorers olika styrkor!

Andreaz Engström lagar Efter träningspannkakor

Den glade lättviktsbyggaren Andreaz spenderar lika mycket tid i köket som på gymmet. Vi besökte honom i hans eget kök för att låta honom dela med sig av ett av sina favoritrecept.

BODY Radio #7:

Den nordiske mästaren i bodybuilding, Andreaz Engström, är två äpplen hög och berättar i veckans avsnitt om sin satsning mot Athletic Fitness-scenen. Dessutom snackas allt från stora stjärtar till måltidsfrekvens.

BODY Radio #14:

Andreaz Engström berättar om sin tid som mattant, hur det är att springa hinderbana som gymhjärna och varför han gillar att bli kissad på.

Sewén i monsteravsnitt av BODY Radio: #44

I BODY Radios längsta avsnitt någonsin berättar Kristian Sewén om sin ambitiösa satsning mot att tävla i SM i Athletic Fitness och SM i Klassisk Styrkelyft – med en veckas mellanrum. Det pratas också proteinpannkakor, krånglade hamstrings och radioansikten.

BODY Radio #134: Den ultimata fysiken?

Kristian Sewén är bra på det mesta, och bäst på mycket. I veckans avsnitt av BODY Radio berättar han om sin inspirerande satsning på både styrkelyft och athletic fitness!

BODY Radio #167: Så blir man bäst i världen på athletic fitness!

Med BODY Classic i antågande kommer världsmästaren Kristian Sewén på besök till BODY Radio för att berätta hur man bäst förbereder sig. Hör hans bästa tips om diet, chins och dips, och den beryktade hinderbanan!