Light’s out-Nober gästar BODY Radio!

Läs mer om Christofer i BODY #333 – ute nu!

BODY Radio gästas denna vecka av en av svensk byggnings allra klarast lysande stjärnor: Christofer Nober. Nober berättar om hur det gick till när han tog USA med storm på Excalibur, men också om den hårda vägen dit med en av de svettigare tävlingssatsningar vi sett!

Lyssnarundersökningen som värdarna diskuterar i programmet återfinner du här.

Besök Christofer Nobers fansida på facebook och se även Olimp Sport Nutritions engelska profil på Christofer. Hållpunkter i avsnitt 67 av BODY Radio:

  • 00:06:24 – Värdarnas introduktion av gästen
  • 00:08:58 – Samtal med Christofer Nober
  • 00:45:40 – Eftersnack med värdarna

 
Direktlänk till showen som MP3-fil. Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Foto: Ron Avidan/Bodybuilding.com

Första helgen i december skrev vi:

Christofer Nober vann NPC Excalibur overall – nu stolt innehavare av ett svärd!

Det är inte bara här i Sverige man har en slutkläm på tävlingssäsongen, även i USA görs det säsongsavslut – NPC Excalibur blev den 3 december årets sista tävling i södra Kalifornien. Med nära 300 tävlande i Bodybuilding, Figure och Bikini blev det en deltagarökning från året innan med nästan 50 %! Christofer Nober vann både sin klass och bodybuilding herrar overall! Grattis!

Detta är en traditionell tävling för svenskar att delta på, 2009 vann till exempel BODY-bloggerskan Helene Ahlson overallklassen i Figure!

Nära 2000 bilder från NPC Excalibur 2011 finns hos Bodybuilding.com.

Missa inte det stora reportaget om Christofer Nober i nya BODY – ute nu!

Lights Out Nober: Bygg Rygg med USA-mästaren

Går det att bli riktigt stor och riktigt stark – samtidigt? Inga problem enligt Christofer Nober: Det är bara att träna konstant. Läs den fantastiska historien om hur Christofer besegrade både vikterna och konkurrenterna i den prestigeladdade tävlingen Excalibur!

Ni som har Android- och iOS-appen för BODY Radio (den senare uppdaterad med funktioner såsom stöd för bakgrundsspelning och iPad) får ett PDF-dokument med stort reportage med Christofer Nober från BODY 313:

Apokalyptiska Armar: Lär dig av SM-ettan

Det finns armar och så finns det armar. I Christofer Nobers fall handlar det om ett par regelrätta bautaklubbor. BODY har träffat honom för att snacka träning i allmänhet, och armar i synnerhet.

Med BODY Radio-appen medföljer ett BODY-reportage om veckans gäst: Christofer Nober.

Missa inte det stora reportaget om Christofer Nober i nya BODY – ute nu!

Du kan provläsa BODY i Paperton genom att besöka följande länk, och sedan klicka på tredje ikonen från vänster ovantill, kallad ”Provläs artikel”, och sedan klicka på uppslaget för att öppna det i helskärm på din dator.