Elin vinner allt

Bodyfitness, Athletic Fitness, Fitness Five. Elin hanterar många discipliner med samma framgång.

Denna vecka gästas BODY Radio av Elin Widgren som har haft en smått sanslös Athletic Fitness-säsong med både SM-, NM- och VM-guld. Hör henne berätta om tävlingarna, och träningen och kosten som ligger bakom framgångarna!

Hållpunkter i avsnitt 97 av BODY Radio:

  • 00:14:30 – Veckans gäst introduceras
  • 00:14:44 – Samtal med Elin Widgren
  • 00:44:37 – Eftersnack med värdarna

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över alla våra tidigare avsnitt i denna länklista.

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Elin arbetar som Personlig Tränare vid Korpen i Gävle

Lokaltidningen Arbetarbladet har följt ”sin” talang genom åren, i den senaste artikeln efter VM ställde man frågan Vad krävdes för guld?. Incheckningen efter SM 2012 döptes till Elin har mästerliga muskler:

Gävle har fått en ny svensk mästare. Elin Widgren, 24, kom i helgen hem från SM i Karlstad med en guldmedalj i athletic fitness i bagaget.

2010 skrev Arbetarbladet Givakt, manöver – nu är utbildningen över:

Tre intensiva månader är över för de sista 35 värnpliktiga vid Gävleborgsplutonen.
– Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv. En klyscha, jag vet, men det är sant, säger 21-åriga Elin Widgren från Gävle som muckade i går.

Ni som har (eller skaffar) Android- och iOS-appen för BODY Radio får ett PDF-dokument med vårt första reportage om Elin från BODY 328:

Elin Widgren kom en sommar, för att flyga rakt in i fitnesseliten. Elin tjusade oss på Tammerpokalen 2009 med rent sagolika linjer som kunde kompletteras med en atletisk hållning och naturligt feminin utstrålning. Jag insåg redan där och då att vi skulle få se mycket mer av Elin. Och så blev det.

Med BODY Radio-appen medföljer BODYs första reportage om Elin – det blir sannolikt inte det sista!