Sveriges bästa träningsblogg!

Nicklas Neuman AFK, Eddie Vedder online.

Jacob Gudiol och Nicklas Neuman från traningslara.se (vinnare av Guldhjärtat för Årets hemsida/blogg) kommer förbi BODY Radio för ett långt samtal om allt från kolhydrater till PWO!

traningslara.se är den gemensamma bloggen som belönats, Jacob bloggar också på tranastyrka.se

Hållpunkter i avsnitt 102 av BODY Radio:

  • 00:07:49 – Veckans gäster introduceras
  • 00:09:39 – Samtal med Jacob och Niclas
  • 01:26:37 – Eftersnack med värdarna

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över alla våra tidigare avsnitt i denna länklista.

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Guldhjärtat delas varje år ut till personer och företag som arbetar med hjärtat, för att skapa starkare hjärtan, samt en fungerande kropp.

Priset för Årets hemsida/blogg tillföll traningslara.se!

Guldhjärtats motivering: En civilingenjör, tillika legitimerad sjukgymnast och utbildad styrkeinstruktör, har tillsammans med sin co-driver, med en masterexamen i kostvetenskap, byggt en trovärdig och kunskapsbringande ö i intenetoceanen. En ö där vi kan vila, lära och pusta ut. Resan till ön startade från en obetydlig och ganska öde blogg till en digital träningsbibel, med imponerande trafik. Med sina sammanvävda kunskaper, som även innefattar idrottspsykologi, är detta en värdig vinnare i kategorin årets Hemsida / Blogg.

Lyssna till Jacob och Nicklas på tidigare avsnitt av BODY Radio:

LCHF, Body Pump och Myo-reps på BODY Radio: Jacob Gudiol

I BODY Radios 25:e avsnitt får Andreas äntligen besök utav en landsman: Jacob Gudiol. Jacob, som är mannen bakom traningslara.se, delar ut duktigt med smisk till LCHF-rörelsen, och passar även på att ge sin syn på allt från barfotalöpning till bodypump. 
Nicklas Neuman snackar kost i BODY Radio!
BODY Radio gästas denna vecka av BODY-skribenten och tillika kostexperten Nicklas Neuman. Nicklas, som även är känd som ”Eddie Vedder” på BODYs och Kolozzeums forum, berättar om sin och Jacob Gudiols nya bok och hinner även ge sin syn på allt från Intermittent Fasting (IF) till 30 bananer om dagen-dieten!
Därför blir du tjock av att banta
Jacob Gudiol är tillbaka i magisterstolen och berättar den här gången om varför bantning är värdelöst, vad olympiska lyft och kettlebells egentligen är bra för, och om när han spelade mot Zlatan. Detta och mycket mer i ett skrattfyllt avsnitt av BODY Radio!

Nicklas och Jacobs bok ”Forma kroppen och maximera din prestation – om träning och hälsa på vetenskaplig grund” är ett bra julklappstips till alla tränande!