Äntligen lördag!

Idag är det lördag och det betyder påfyllningsdag för mig.
Under veckorna går jag riktigt lågt i kosten och äter nästan inga kolhydrater.
Kosten består av ägg och grapefrukt till frukost..till lunch blir det endera kyckling med surkål eller tonfisk med grönsaker och ägg..middagen lika som lunchen..till kvällsmål blir det proteinpudding med hallon. Mellan måltiderna och i samband med träning dricker jag bcaa för att inte bryta ner musklerna när jag går så lågt.
På lördagar däremot äter jag vad jag vill och mycket! Det jag längtar mest till är oftast morgongröten. Den görs på havregryn..frysta blåbär..banan..propud..en kaseinshake och mycket kanel.
Utöver det slinker det ner någon bar och riskakor under dagen. På kvällen blir det oftast hemmagrillade burgare med söt och vanlig potatis i ugnen. Till efterrätt brukar jag baka nån kaka eller paj med glass till.
Efter att ha provat olika slags dieter genom åren så har jag och min coach Klaudia Larson kommit fram till att det här konceptet funkar bäst på min kropp och min personlighet.
Jag är en rutinmänniska av rang och mår bäst när jag har fasta rutiner i min vardag. Det hela är enkelt och sparar mycket tid då jag förbereder kycklingen för veckan på söndagarna.

Idag blir det dock inga burgare till kvällen utan jag tänkte sno ihop en tacopaj till middag och sen blir det naturgodis till efterrätt. Kommer bli fint tryck i kroppen på morgondagens benpass!

Lördagar betyder även vägning för mig. Väger mig bara en gång i veckan för att undvika onödig stress i min skalle.
Vågen visade även denna vecka ny lägsta vikt så det är bara att fortsätta följa planen.

En annan lördagsrutin är att jag oftast kör ett crossfitpass som urladdning. Jag vet att det är många inom byggarbranchen som ser negativt på den träningsformen men för mig har det gett stor utveckling sedan jag började lägga in några såna pass lite då och då. Och känslan efter att ha kört helt slut på sig är ju bara underbar!
Dagens wod såg ut som sådan:

24 Deadlifts
24 Boxjumps
24 Kettlebellswing
24 Benchpress
24 Boxjumps
24 Burpees
24 Clean/Jerk

2 Rounds

Övade lite posering innan passet. Måste vänja mig vid klackarna igen. Mina vader protesterar direkt genom att försöka krampa ihop. Men bara att köra på. Övning ger färdighet!

Nu ska jag njuta och fylla på kroppen med energi resten av dagen så jag orkar kriga ännu en vecka.

See ya soon!

Kram A

IMG_20180303_112020_589.jpg

Lyxgröten
klackar.jpg

Högklackat och långsockor