En bra dag!

Äntligen en bra dag igen!

Inledde veckan med 2 riktigt låga dagar. I helgen tyckte jag att formen såg helt ok ut och jag kände att motivation och fokus va på topp.
Men så kom måndagen.. Den månatliga veckan för oss tjejer drog igång och jag tyckte det såg ut som att jag gått upp minst 10 kg bara över en natt. Lägger på mig en del vätska under denna vecka och fick för mig att jag t o m va fet. Jag vet egentligen att så inte var fallet, men just i dom där lägena är det svårt att ändra sitt synsätt på sin kropp.
Så måndag och tisdag fick jag verkligen kämpa för att orka ta mig till gymmet och köra mina pass trots dom negativa tankegångarna. Men jag gjorde det, så ett noll till mig.

Idag vaknade jag upp med lite mer positivt tänk och driv. Åkte tidigt till gymmet och hann precis få se solen gå upp bakom bergen. Så fint så man inte riktigt vet vart man ska göra av den känslan.
Väl inne på gymmet rivstartades dagen med ett crossfitpass tillsammans ned en kompis. Såå skönt efteråt!

Hem till frulle och vila innan det va dags för dagens andra pass. Det blev axlar med coachen och formen kollades av efteråt. Hon va nöjd och gav mig lugnande ord. Behövde verkligen få höra det precis just nu när hjärnspökena kör intervaller i min skalle.

Efter passet styrde jag kosan mot hårförlängning. Passade på att äta en glamourös lunchlåda där i frisörstolen, bestående av kyckling och surkål. Mums!
Så nu känner jag mig äntligen hel igen med mitt långa hår. Alltid lika nöjd när jag lämnar den salongen. Penny som sätter i håret kan verkligen sin sak!
Kan med andra ord checka av en del av min förvandling mot svanen.

Kan meddela att jag förlänger tävlingssäsongen med en vecka. Har anmält mig till Battle of Sweden som går en vecka efter Sweden Grand Prix. Har aldrig tävlat 2 tävlingar så tätt inpå varandra. Blir spännande att se hur kroppen reagerar på det.

Nu ska jag inta mitt sista mål för dagen och ladda för det sista jobbskiftet innan tävling.

See ya soon!

Kram A

IMG_20180411_060713_824.jpg

Fantastisk morgon utanför gymmet
20180411_151941.jpg

Före
20180411_165008.jpg

Efter