Antonia Pesevski
Elit Nutrition – kosttillskott av högsta kvalitet Better Bodies Headorama hair & tattoo: En salong med internationell atmosfär i hjärtat av Malmö

Socker- & glutenfria Nöt- & ChokladCookies

2016-09-09 18:32 av Antonia Pesevski

image.jpeg
Livet har sina goda stunder!

Jag var rastlös, Daniel sugen - freestylade ihop en hälsosammare variant på "chocolate chip cookies" som vart riktigt mumsig (fick jag höra iaf, ajabaja på att smaka 22 dagar ut..;)

Yes, dessa kakor ger bra med energi och är inte "lowcals" med tanke på innehållet. Däremot bra råvaror utan socker, gluten & med bra fetter från kokos och nötter! Muuums så gott - i höst ska jag njuta av massa goda saker jag har i sinnet just nu :) man ska inte vara rädd för energi - kan man träna så kan man verkligen äta och livet är till för livsnjut i alla dess former!


Här kommer receptet men egentligen kan man slänga ner i princip vadsom - sina favoriter! Testar ni receptet får ni gärna hashtagga #antoniaproteinbakar och tyck till :)


-Sätt ugnen på 175 grader.

-Rör ihop:
15 g jordnötsmjöl mina mjölsorter (beställer jag från www.nutri-nick.com)
35 g mandelmjöl
10 g Kokosmjöl
15 g havre
15 g isolat med karamellsmak från Elit Nutrition (www.elitstore.se eller www.gymgrossisten.com )
20 g valfria hackade nötter
25 g sockerfri hackad choklad (från Nutri-nick)
10 g kokosflingor
30 g fibersirap (från Nutri-nick)
Sötning efter smak
En nypa salt
30 g kokosolja
1,5-2 msk vatten


-.. och fördela degen från ovan på 6 bollar som du trycker ut till ca 1 cm höga jämnstora kakor på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen i ca 12 min. Vill du du ha dem suuuperkrisp så ngn minut till men akta färgen!


-Låt kakorna svalna på galler innan servering :)

Näringsinnehåll 1 st cookie (av 6):
8,5 g protein, 4g kolisar, 13g fett / cookie
179 kcal


Smaklig spis och trevlig fredagskväll


P&K
A

image.jpeg
Bakat på mitt nya isolat-protein från Elit Nutrition, de flesta övriga ingredienser som sukrin sötning, sockerfri choklad, glutenfria mjölsorter och mitt älskade fibersirap kommer från Nutri-Nick!

Kommentera

Cake Pops! Proteinboostade utan socker & gluten

2016-07-30 08:06 av Antonia Pesevski

Det har varit riktigt kul att experimentera fram detta söta men hälsosamma recept!! Och Så exalterande att kunna bjussa på något lite mer ovanligt i hälsans tecken :) I vanligt ordning - proteinboostade, sockerfria , glutenfria och säkert massa andra hälsofördelar förutom maximal livsnjutning vid förtäring ;)


Cake Pops både ser fantastiska ut att ställa fram men de är också otroligt goda. Det mjuka fluffiga innehållet som möter den krispiga toppingen som tillsammans smälter i munnen! mmmums.


NÅGRA TIPS som tillägg till receptet i tidningen är detta inlägg tänkt som..


Hälsosam bakning bygger på kvalitativa produkter! Jag använder mig av socker- och glutenfria produkter från http://nutri-nick.com Gå in och kika på deras shop! De har allt från olika sorters gluten/lowcarb mjöl till sockerfri choklad, sötning, aromer till sockerfri chokladdricka och kexchoklad. För att få upp proteinhalten bakar jag alltid med favoriterna från http://elitstore.se som även finns på gymgrossisten. Produkter med kvalité och det smakar gott med en bra konsistens.

13872607_10154350435637387_1313112074_n.jpg
kul att ställa fram på bjudning, ge bort, samla ett gäng och dekorera tillsammans/med sina barn eller bara njuta av smakupplevelsen, med gott samvete ! :)

]Det var faktiskt lite nervöst att experimentera fram receptet då det är så många förberedande och tekniska moment - jag ville ju få dessa Cake Pops perfekta! Och jag blev så nöjd med resultatet :) I senaste numret (Juli) av BODY MAGAZINE hittar ni alltså mitt grundrecept. Då alla ska kunna göra dessa, bygger receptet på den klassiska versionen, där man först bakar en "sockerkaka", som man sedan blandar med cream cheese och rullar till bollar. Dessa bollar blir Cake Popsen som man dekorerar.


Ovan är supergoda, men min favoritversion är när man använder Cake Pops- maskin! Då blir bollen härligt fluffig,s om en muffins. Denna kombo med den hårda krispiga ytan som smälter i munnen är magisk.

13672499_10154348161112387_1403228280_n.jpg
Ovan när jag kör versionen i min Cake- Pops maskin! Jag köpte min för 159 kronor på [http://luxlpus.se]
13871952_10154350435767387_306635964_n.jpg
Mitt bakreportage i BODY MAGAZINE. Värdena gäller om du använder det klassiska tillvägagångssättet med sockerkaka blandad med cream cheese. Värdena för Cake Pops i maskin ligger på 45 kcal, 3 gram fett, 2,5 g kolhydrater och 2,5 g fett.
13672377_10154348161137387_2089438499_n.jpg
TIPS: Grädda flera olika smeter för olika teman på cake pops. Jag använde mig av bland annat rivna äpple och kanel, kakao, vanilj, jordnötssmör och rivete citronskal.

BÄSTA TIPSET FÖR LYCKADE CAKE POPS: Det första ni ska göra när ni har era färdiga bollar och pinnar i högsta hugg och som i de flesta fall är avgörande för att bollen stannar på minnen och inte går igenom är att: Doppa pinnen i smält choklad - därefter trycker ni igenom pinnen bara hälften och låter cake popsen svarna i kylen innan ni börjar garnera dessa. Det finns alltså en stor risk för att bollen glider av pinnen när ni börjar garnera och doppa i choklad om ni inte har gjort detta moment!


TIPS för gräddning i maskin: Om ni gör Cake Pops i maskin - det är en fin balans med hur mycket man ska fylla underformen med så de blir perfekta när de gräddas. Bättre lite för mycket än för lite - man kan alltid klippa bort kanterna så de blir symmetriskt runda (Se nedan)

13867075_10154348161182387_303407407_n.jpg
En frigolitkloss fungerar utmärkt som Cake Pops - ställ! När ni har säkrat pinnen doppad i choklad i bollen - förvara cake popsen i kylen så konstruktionen sätter sig innan ni börjar garnera.
13866551_10154348161272387_1652609481_n.jpg
Cake Pops gjord i maskin - fluffigt mysigt inre med det krispiga yttre. Den kombon !! I tidningen ger jag massa tips på hur man kan dekorera sina cake pops :)

Kommentera

Ugnsomelett med grönsaker & Kycklingfärs

2016-06-28 05:32 av Antonia Pesevski

En annan äggvariant än nedan postat, gotta love them eggs ;)

Kände för att alternera min klassiskt stående kyckling & ris med kokosolja- måltid som jag kör på dagen innan träning, så jag räknade om på innehållet så det ungefär kom till att motsvara en god ugnsgratinerad omelett med passande grönsaker och kyckling! Känns extra fräscht nu på sommaren, när man gärna vill ha något lättsmält varma sommardagar :) Så det blev ett storkok som räcker i veckans alla dagar :)

13563125_10154265069822387_332980660_n.jpg
Slutresultatet! Smakar ju faktiskt ännu godare än det ser ut!


Har ingen direkt uppsättning mått- men jag tänkte såhär:
Ca mått:
1 ägg
2 äggvitor
100- 150 g förkokt skuren potatis
hackad lök, tomat, svamp, gräslök
Spenat
60 g kycklingfärs


Och denna sats x antal dagar, vilket i mitt fall blev 5!


Gör såhär:

Sätt ugnen på 175 grader.
Förstek grönsaker och kycklingfärs, släng i spenaten.
Kläck äggen i en stor bunke. Skär upp den förkokta potatisen i små tärningar och häll ner tillsammans med de stekta ingredienserna.
Kryddningen gör MYCKET i en omelett - jag valde förutom peppar och salt, en skvätt ljus soja och Pizzakrydda - då jag tycker oregano och medelhavstouchen gör sig väl i äggbaserade måltider. Annars tror jag andra passande kryddor är ett väldigt brett spann- allt från chilli, vitlök och spicy till örter, curry, etc. Ibland har jag också ner en buljongtärning när jag steker för lite extra mustig smak. Vill man ha det lite gräddigare men ändå hälsosamt och nyttigt, rekommenderar jag att tillsätta milda mat 4% (endast 60 kcal/100 g).
rör ihop och häll upp i en ugnsform. Min är ca 21x21 cm. (vill man kan man lyxa till det med att toppa med lite hyvlad ost) Grädda i mitten av ugnen ca 40-45 min.

När omeletten fått svalna skär jag ut 10 bitar. 2 st / måltid :)

Enjoy peeps :)


P&K
A

13563346_10154266614562387_1035726494_n.jpg
Rör ner dina favoritgrönsaker och experimentera med kryddorna - det gör mycket!

1 kommentar

Fräsh Frittata med en italiensk touch

2016-05-22 18:55 av Antonia Pesevski

13282231_10154175319932387_941460545_n.jpg

Frittata & omelett ! Varje gång jag gör något äggbaserat undrar jag varför jag inte gör det oftare? Så gott, fräscht och nyttigt, verkligen. Gör sig väl i matlåda som på rester därhemma- stek upp "vad du än har hemma" och slå över ägg och kryddor.


I helgen körde jag en frittata-variant bestående av:


2 ägg
2 äggvitor


hackade:
champinjoner, gul lök, purjolök, cocktailtomater,marinerad & förgrillad kyckling, squash,


Stekte upp ovan ingredienser med den fantastiska Santa Mariakryddan "Pasta Rossa" som ger den lilla italienska touchen med medelhavskryddor, tomat, peppar, chili och vitlök. vispar/rör ihop äggen med en gaffel och häller röran över grönsakerna och kycklingen så att de fördelar jämnt som en stor fin pannkaka! Steker upp på svag/medel värme (5/12) tills ytan har stelnat. Serveras med en fräsch salladsmix :) Lite mer Santa Maria- krydda på toppen och några skruv med peppar- och saltkvarnen!och såklart de dagliga vitaminerna & mineralerna, omega 3, CLA från Elit Nutrition och jordgubbssaft light !


En frittata brukar man efter att ha stekt upp, så den börjar sätta sig i kanterna, stoppa in kastrullen i ugnen 10-25 min beroende på storlek och höjd. Men jag tycker det funkar minst lika bra för min del att låta den stå kvar på ugnen när det bara är en liten "tunn" portion till mig själv :)

Ska nu spendera resterande söndag i lugnets tecken, denna helg gick alldeles för snabbt <3

P&K
A

13277993_10154175320002387_296215585_n.jpg
body radio.jpg

Kommentera

3 favoriter hos Nu3 för hälsosam bakning!

2016-02-17 19:41 av Antonia Pesevski

12735733_10153931783107387_1136741163_n.jpg

Nu3 är en sida med allt du kan tänkas behöva kring näring och kosttillskott - erbjudandes kvalitativa och intelligenta produkter som ska göra en hälsosam livsstil roligare, godare och starkare :) Jag hittade mina favoritprodukter där från Nutri- nick och funksjonell mat, som jag vill tipsa om vid bakning!


Om det är något jag försöker undvika (nästan) helt så är det socker. Iallafall på vardagarna och i mån det går - exempelvis när jag själv bakar. Jag skulle i ärlighetens namn aldrig klara mig utan min sötning! Det råder delade meningar kring sötning omkring en, men jag känner själv att sötningsalternativ för mig är så mycket bättre än att smälla i mig massa socker. Det gör min vardag och måltider/det jag unnar mig så mycket roligare och godare! Jag gillar speciellt sukrin sötning. Detta för att det innehåller 0 kalorier och innehåller 100% naturlig sockerersättning - alltså inget konstgjort! Min kropp mår så mycket bättre av att slippa sockret i maten och bakelser och så kan man dra ner på onödig energi och kalorier!


Steviadroppar är en annan goding som jag använder flitigt i allt från gröten på morgonen till bakning, kvargen på kvällen eller smoothiesen. Lite sötad arom i olika goda smaker (hallon, jordgubb, kola etc) och så denna ovan i vanilj, som är min favorit och passar till allt!


Jag har alltid hemma mandelmjöl - det är ett perfekt substitut till mjöl i de flesta kakor och andra bakprojekt. Vidare tycker jag om mandelmjöl för det smakar bra, är glutenfritt, proteinrikt samt rikt på andra vitaminer och mineraler. Även GI vänligt (Lowcarb för er som föredrar detta :)


kan varmt rekommenderas, så kika in på länkarna ovan för att ta del av dina hälsosamma favoriter till bakningen!


P&K
A

Kommentera

Nyttiga Vanilj & Mandelstjärns-sandwichar

2016-02-08 19:44 av Antonia Pesevski

12714166_10153911828737387_1804749532_n.jpg

Om ni har bläddrat i månadens nummer av BODY, har ni kanske sett mitt recept på supergoda Sandwichar eller "oreos" som de ibland benämns som :) Jag har satt ihop dessa skapelser - antingen med en chokladkräm eller en "vaniljglassig" version! Såklart har jag experimenterat vidare på varianter och kom upp med denna goding!

Utgå ifrån receptet i tidningen:
Ta bort kakaon och ersätt med ca 15-20 gram mandel, som du strör över när du kavlar ut degen. Jag har ett svagt minne av att jag hade lite kanel på toppen också men det är en smaksak ;) . I degen tillsatte jag även lite extra vaniljdroppar (steviadroppar från Nutrinick.com). Jag använde det passande kaseinet "vanilla cookie dough" som ni hittar på aaelitstore.se. Jag älskar dessa protein, dels för smaken men också för kvaliteten och för att bakningen blir bra på dessa!

P & K

A

12714147_10153911828697387_1692630878_n.jpg

Kommentera

Bakad potatis med kyckling i curry- & mangosås

2016-02-07 19:29 av Antonia Pesevski

12421464_10153909862612387_560950186_n.jpg

..Så underbart underskattat gott!!
-Söndagsmiddagen blev en stor "400 grammare" med kyckling i en fräsch curry- mangoyoghurtsås! Sallad till och valnötter på topp- muums!

Potatisarna bakade jag på 220 grader i ugnen i täckta med folie då allting bränns i vår ugn! (suuuck) Nästan 2 timmar bakades de. Jag körde redan 1,5 timme under dagen och stoppade bara in dem drygt en halvtimme innan maten. Smidigt :)

Curry & Mangokyckling (yoghurtsås):
Då jag höftade så skulle jag uppskatta ca 1 dl laktosfri naturell lättyoghurt, 50 g cream cheese light, 1,5-2 msk mango chutney,några stänk curry-krydda. Använde faktiskt varken salt eller peppar då det inte behövdes. Tillsätt 100 g kycklingtärningar. Låt stå i kylen någon timme så smakerna sätter sig. Man kan också tillsätta chili eller annan stark krydda, men curryn var redan lite spicy.

Min andra halva ville ha tonfiskröra a la "The real deal" . Rörde ihop tonfisk, lättmajonnäs, dill, 2 ägg, majs, salt, peppar, finhackad röd lök och citronsaft till honom som verkade gå hem!


Ladda ny vecka genom att göra så lite som möjligt ikväll ;p Trevlig Söndag!


P & K

/A


Kommentera

Veckans matlådor - för kropp & knopp :)

2016-01-10 18:47 av Antonia Pesevski

Veckans matlådor för familjen Pesevski&Lif - fyllda med kärlek & eftertanke, vitaminer & mineraler, samt bra näringsvärde och goda råvaror! En balanserad kost är viktigt! Att få i sig både protein, kolhydrater och fett, men ej att förglömma alla andra ämnen, som viktiga vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att fungera optimalt.


Att hålla kroppen stark & knopp pigg ger goda resultat i gymmet!


Utöver dessa livsmedel som kommer nedan, finns såklart en massa andra livsmedel som används hos oss, som havre, frukt, riskakor, nötter, avokado, kvarg, naturelle yoghurt/a-fil, diverse kosttillskott etc.. !

Bästa Kokosolja till nästan samtliga mål (undantag om de innehåller exempelvis lax/avokado etc)! Kokosolja lagras inte på samma sätt som andra fettkällor innan energin förbrukas. kokosoljan består delvis av laurinsyra som inte lagras i fettvävnaden utan förbränns i levern och direkt omvandlas till energi.Hjälper immunförsvaret och sägs öka ämnesomsättningen, återställa kroppsfetterna, balansera insulinnivåerna och skydda levern för att bara nämna några hälsofördelar.


P&K
A

12511634_10153852265117387_1466432178_n.jpg
Kommer att pimpa mina maträtter med dessa mirakelkärnor, som förutom en lovely smak, är laddad med C, E och B6 vitamin samt kalium, Fullproppad med ellaginsyra & flavonoider. Antioxidanternas konung!! Bidrar till en frisk och pigg kropp fri från sjukdomar!
12512093_10153852227282387_1511392541_n.jpg
Denna vecka kommer några av mina måltider bestå av dessa basdelar - Ugnsstekt kyckling i en god marinad som gör köttet saftigt. Marinaden är gjord på röd pesto, soja, vitlök, lite honung och peppar. Pimpad med sesamfrön. En härlig mix av diverse grönsaker - allt från ärtor och purjolök till blomkål, morötter. Jag älskar mitt ekologiska råris under dagen. Det håller mätt bra och har en otroligt god smak, lite nötig nästan. Råris har kvar lagret kring riskornet (hinnan) med flera näringsämnen kvar(bland annat b vitaminer, zink, magnesium och selen). Det är också en risvariant som tas upp lite långsammare, vilket jag föredrar speciellt under dagen. Till min andra halva kokas des basmatiris, det är avlångt - tas upp hyfsat snabbt i kroppen men långsammare än rundkornigt eller snabbris. Äter jag inte råris blir det basmati :)
12540029_10153852227327387_1285335164_n.jpg
ÅH sweeet Sparris!! Kokas lätt någon kort minut så knaprigheten fortfarande är kvar! Grön sparris innehåller mer (än vit) A, C, folsyra, kalium, zink, bioaktiva ämnen (andra än vitaminer och mineraler som kan ha samma funktion som antioxidanter)
12507084_10153852227437387_1099370375_n.jpg
En av Daniels matlådor - Lax (salt, peppar citron och sesamfrön på toppen), ugnsstekt sötpotatis och sparris.
12540073_10153852227197387_1469312493_n.jpg
supergoda kycklingbiffar, tillsatt ägg, kryddade med röd pesto, vitlök, salt, peppar och basilika!
12506705_10153852227392387_124429724_n.jpg
.. Till kycklingbiffarna ris blandat med spenat - järnrik, innehållande kalcium, kalium och magnesium! A-vitamin liksom även en dos C- och E-vitamin, tiamin, riboflavin och folsyr!

2 kommentarer

Chocolate Chip Cookie Dough Fudge

2015-12-20 11:50 av Antonia Pesevski

10601003_10153805655977387_1817662243_n.jpg

fabulöst god för kakdegs- & chokladälskaren - i en härligt seg fudge-aktig konsistens! Nyttig med bra innehåll och fullbombad med protein :)


Det här hade jag i:

50 g proteinpulver (körde Elit Nutritions fantastiskt goda "Vanilla Cookie Dough" som inte är för söt)
30 g sockerfri choklad- jag använde mörk choklad från Nutri-nick, som innehåller naturligare sötning (alltså inte aspartam).
80 g fibersirap (ljus eller mörk beroende på om man vill ha lite "sirapsmak".
20 g mandelmjöl


Gör såhär:

Hacka chokladen i bitar. Värm fibersirapen i en skål i mikron tills det småbubblar (ca 30 sek). Tillsätt mandelmjöl och proteinpulvret i bunken och rör om. chokladen ska därefter i och här finns risken att den smälter om degen är för varm - så låt svalna lite, men akta så den inte "stelnar". Rör inte heller för mycket i degen när du väl har i chokladen.
Låt stelna i kyl i en form (ca 10x10 - ich eller annan liten form) med fettpenslat bakplåtspapper emellan.
När de sedan ska skäras upp i fudgebitar (jag fick 16 st) - OM det är så att det klistrar mycket, blöta kniven lite lätt med varven. Vill du sedan "packa in" fudgen i papper eller liknande - stryk lite lätt med ex. kokosolja på pappret innan du "paketerar" :)

Testar du receptet? Uppskattar om du hashtaggar #antoniaproteinbakar /taggar mig, så jag får se skapelserna och höra vad du tycker :)

Trevlig söndag- passa på att vila upp er innan julstöket!


P&K
A


Kommentera

Ljuvligt smältande Chokladkola i hälsosam tappning

2015-12-12 10:34 av Antonia Pesevski

12358087_10153787518077387_1872356142_n.jpg
Chokladkola

Och julbaket fortsätter!


Bland julmat, lussekatter, ett och annat glas skumpa och för lite/halvdan träning (irriterande off/on förkylning), så känns det HELT rätt att fortsätta myset - i hälsosam tappning! :) Och dessa chokladkola- godingar är precis lika goda påfund som allt annat här på bloggen (annars skulle jag aldrig lägga upp recepten). Dessa sötsaker smälter i munnen när man tuggar den sega konsistensen, chokladigt härlig med en touch av kolasmak, kan inte bli så mycket nyttigare för den delen heller med ingredienserna i åtanke! (Och nej de smakar inte alls dadlar för er som inte tycker om det - dadlarna ger snarare den goda geggiga konsistensen och lite sötma! )


Det här behöver du:
-80 g fibersirap (jag använde den mörka för det ger lite speciell smak, men går bra med ljus också om det är det ni har hemma)
-50-60 g proteinpulver (50%50 av Elit Nutritions goda chokladsmak!)
-10 g sockerfri finkrossad kola (Werthers sugarfree) alternativt Steviadroppar i kolasmak från Nutri-Nick som går minst lika bra (jag använde båda)
-20 g kakao (eller efter smak)
-50 g dadlar
-alternativt lite finriven sockerfri choklad i degen eller på toppen - jag använde Sockerfri mörk choklad från Nutri-Nick.


Gör såhär:

Mixa dadlar till en fin smet. Värm fibersirapen i en skål i mikron tills det bubblar lite (30 sek ungefär). Tillsätt dadelsmeten samt övriga ingredienser. Smaka av för kakao och koladropparna. Ta ett non-stick bakpapper eller stryk lite av någon valfri fettkälla på vanligt bakpapper innan du tar ut degen på pappret och formar till en fyrkant. Det kan vara en idé att använda en form som du förvarar chokladkolan på bakpappret i tills det stelnat. Toppa med lite riven choklad och ställ in formen i kylen för att stelna.

Ta sedan ut och skär upp i 16 bitar. Om degen är väldigt kletig så den knappt går att skära i kanske, du skulle haft lite mer av ditt proteinpulver. Men ju kletigare desto godare - tycker nästan jag ;) Lite jobbigt kletig kommer den att vara och då kan en idé vara att blöta kniven och fingrarna mellan varven du skär bitarna.

Vill man packa små kolapaket /kola med papper, så kan man toppa fingret i lite kokosolja och bara dra lätt över på insidan, så fastnar inte kolan i pappret. Förvaras i frys eller kyl ( om du inte redan hunnit äta upp hela satsen! ;) )

Som vanligt så alltid lika uppskattat om ni taggar mig och hashtaggar #antoniaproteinbakar - så jag får ta del av era skapelser och vad ni tyckte! :)


Har inte orkat räkna ut innehållsvärdet på dessa än (man behöver ju faktiskt inte alltid veta, speciellt inte när man inte dietar!!), men massa protein i dem, bra med fetter och kolhydratskälla!


Trevlig helg och 3e adventsmys !!

P&K

Antonia

12355083_10153787520687387_1933798501_n.jpg
Fibersirap (den ljusa varianten i bild, men till denna använde jag den mörka) , steviadroppar i kolasmak och sockerfri choklad från Nutri-Nick.com
12388303_10153787518122387_1432721213_n.jpg
himmelskt goda, mums! Använd lite vatten på fingrar och kniv när ni skär och pysslar med kolan, så den inte klibbar överallt. Använd lite fett i botten/pappret som ni förvarar kolan i!

Kommentera

Nästa sida »

Här i BODYs bloggar ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på Body.se. Läs våra regler.

Senaste inlägg


Det finns många tunga skäl att prenumerera

BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.

Varje månad i BODY

  • De bästa styrketräningstipsen
  • Nyheter från hela världen
  • Forskning om träning och kost
  • Frågor & svar
  • Tävlingar
  • Personporträtt med de som har lyckats
  • Kostråden för mer muskler och mindre fett
  • Skvaller från fitness- och bodybuildingvärlden
  • BODY 389, december 2016

  • BODY 388, november 2016

  • BODY 387, oktober 2016

  • BODY 386, september 2016

  • BODY 385, augusti 2016

  • BODY 384, juli 2016

  • BODY 383, juni 2016