Konsten att vila.. och äta ;) Lite godingar, tips & inspiration!

Idag var en sån där dag som tog emot lite eftersom jag lovade mig själv att kurera mig ”i förebyggande syfte” – och ja.. ta det lugnt är ju inte direkt min melodi! Rastlöshet på hög nivå – och så vill man ju så gärna träna för det är ju faktiskt höjdpunkten på dagen. Kände av igår att det började klia lite i halsen och jag kände mig tung i huvudet – nästan sådär febrig – och av tidigare misstag har man lärt sig att det är idioti att träna när man är sjuk (!!) dels för att det är farligt men att det också oftast bara blir värre och så får man vara hemma ännu längre!

Jag höll på det skapligt bra iaf – en lugn promenix med musik i öronen – mest för att få sträcka lite på benen och frisk luft. Kände mig mycket bättre mot eftermiddagen och försökte inbilla mig att träna mage är mer ”aktiv vila” än träning – så en liiiten sväng inom SATS en sådär 20 min när jag ändå var i krokarna blev det faktiskt – men väldigt lugnt, inga direkta vikter. Nu mot kvällskvisten känner jag mig riktigt pigg, måste vara för att jag är så exalterad över mitt nya kasein som står på förberedning i kylen för att fluffas upp .. ren kärlek på smaken alltså!!

En go film på det så är min myskväll på intåg 🙂 Ha det bäst

P & K

Antonia

10728758_10152821522087387_385899673_n.jpg

En Elit-leverans av det bästa! Och som jag längtat efter Elit Nutritions kasein! Har smakat båda smaker och de är helt fenomenala – speciellt Key Lime Pie som har en smak jag aldrig hittat tidigare – tänk citronsorbet/ cheesecake (inklusive botten!! ) – Kommer bli DEN fluffen ikväll !!
10726421_10152821521922387_2127736079_n.jpg

Kaseinet Key Lime Pie från Elit Nutrition är satt på förberedning i kylen! fluffdags om en stund, kvällens sista måltid och gottis 🙂
10743328_10152821521717387_1447775992_n.jpg

Middagen idag! Förr gjorde jag ofta olika "uppstekningar" av saker som jag slog över någon äggblandning över – gott, nyttigt och enkelt att göra. Dagens version var gjord på uppstekt blomkål, svamp, tomater, kyckling (hade kvar några marinerade bitar sen igår) och lök. Därefter slog jag över en blandning på 1 ägg, 2 äggvita och ungefär 2-3 msk milda mat 4%. Rör om till en härlig blandning – krydda och toppa med pumpa- solros- och sesamfrön samt parmesan !! Supergott.
10744998_10152821524212387_489356318_n.jpg

En annan goding jag och älskling blev sugna på förra fredagen var extra krispigt panerad torsk med kokta potatis, blomkål och morötter. Till det citron och en ljuvlig sås som jag letade som en galning efter och påminner mig om den man fick i skolan till panerad fisk- som var gudomlig! Gjord på gräddfil, bostongurka, dill, citron och lite lättmajo!
10744554_10152821524282387_1569892280_n.jpg

Tips på ett favoritmellis – kanelade och lite sötningsströade äppelbitar. Till det kvarg blandat med sötningsströ, kakao och kaffe. Its a must try för kaffe- och chokladälskaren 🙂
10745112_10152821524237387_1122922315_n.jpg

För i övrigt har jag officiellt nu invigt vinter och juletider stundar! Raggsockar, ljus och julmust! Mums