Gårdagens pass för dos shoulders

Gårdagens axel- (och lite bröst men ej baksida då jag la ihop det med rygg dagen innan) pass som gjorde sig på känn redan mot kvällen och känns av riktigt göttigt idag. Brukar inte få så mycket träningsvärk för i övrigt – var väl en ovan god kombo med lite extra jävla anamma boost (mer än vanligt då för axlar är ju alltid kul). Även om jag får pump snabbt i kroppen så brukar jag ibland boosta passen ytterligare med Elit Nutritions PWO – helt galet faktiskt – kontakt och sjuklig pump set 2 ! Så den rekommenderas att testa för er som vill bli lite mysigt varma i kläderna, fokuserade, lite extra pump och kontaktkänsla.

Uppvärmning små hantlar

Hantelpress 4 set supersetat med
Hantellyft rakt fram

Press i smith bakom nacken 6 set
Varav 3 set dropset

Lyft åt sidan med viktplattor 4 set

Hantelpress backochfram, maskin 4 set

Hantellyft åt sidan 4 set

3 bröstövningar 4 set vardera
Bröstpress maskin
”Snedbänk” maskin supersetat med
Kabel uppifrån + 2 set, högreps

Avslutade med 4 set högreps cable (till failure) åt sidan istället för klassiskt Hantellyft så drog jag handtaget mer från bottenläget och bakåt för att träffa bakre delen av utsida axel.

Går mycket på känn – försöker köra vissa övningar 8 reps andra 10 vissa högreps och ibland blandat utifrån dagens utgångsläge och hur det känns – alltid tänka det optimala för att gå därifrån med trött muskel och förhoppning om att växa lite lite till ! 😉 man kan få ett upplägg men det handlar mer om hur man kör än vad man kör för i slutändan står majoriteten i princip och nöter samma bas & övningar – bara olika vinkel och intensitet kanske men största betydelsen är how bad you want it – och hur mycket du pushar dig själv förbi comfort zonen och kör den där sista obehagliga repsen !

Trevlig helg !

Träna hårt och ha kul

Puss
A

IMG_20141219_215306.jpg

Work hard, have fun, stay happy and the result will come
IMG_20141219_181412.jpg

Massa godsaker kom på posten – bland annat påfyllning av en riktigt goding till PWO!