3 favoriter hos Nu3 för hälsosam bakning!

12735733_10153931783107387_1136741163_n.jpg

Nu3 är en sida med allt du kan tänkas behöva kring näring och kosttillskott – erbjudandes kvalitativa och intelligenta produkter som ska göra en hälsosam livsstil roligare, godare och starkare 🙂 Jag hittade mina favoritprodukter där från Nutri- nick och funksjonell mat, som jag vill tipsa om vid bakning!

Om det är något jag försöker undvika (nästan) helt så är det socker. Iallafall på vardagarna och i mån det går – exempelvis när jag själv bakar. Jag skulle i ärlighetens namn aldrig klara mig utan min sötning! Det råder delade meningar kring sötning omkring en, men jag känner själv att sötningsalternativ för mig är så mycket bättre än att smälla i mig massa socker. Det gör min vardag och måltider/det jag unnar mig så mycket roligare och godare! Jag gillar speciellt sukrin sötning. Detta för att det innehåller 0 kalorier och innehåller 100% naturlig sockerersättning – alltså inget konstgjort! Min kropp mår så mycket bättre av att slippa sockret i maten och bakelser och så kan man dra ner på onödig energi och kalorier!

Steviadroppar är en annan goding som jag använder flitigt i allt från gröten på morgonen till bakning, kvargen på kvällen eller smoothiesen. Lite sötad arom i olika goda smaker (hallon, jordgubb, kola etc) och så denna ovan i vanilj, som är min favorit och passar till allt!

Jag har alltid hemma mandelmjöl – det är ett perfekt substitut till mjöl i de flesta kakor och andra bakprojekt. Vidare tycker jag om mandelmjöl för det smakar bra, är glutenfritt, proteinrikt samt rikt på andra vitaminer och mineraler. Även GI vänligt (Lowcarb för er som föredrar detta 🙂

kan varmt rekommenderas, så kika in på länkarna ovan för att ta del av dina hälsosamma favoriter till bakningen!

P&K
A