Carina Isaksson
Better Bodies Ultimate Nutrition
Studio Savoy Hair & Nails
CL Fitness – lönsamma träningslösningar Hildas Hudvård
World Class Fitness & Spa Västerås

Världsklass på den yngre...

2014-08-30 18:28 av Carina

...generationen visade idag allas vår "Lill-Jossan" upp. Grym form i dagsläget och på SM om 5 veckor tävlar hon i -158. Själv är jag galet nöjd med att slippa den kortare klassen på årets BF-SM. (+_~)

Fys-och-mys-date avklarad i Uppsala. Själv fortsatte jag mitt fys i Rocklunda-spåret här på eftermiddagen, för att att sedan avsluta med en stund på hemmets motionscykel. Vad gör man inte för lite bonuskalorier en lördagskväll?

För övrigt lite info: efter helgen slutar jag min blogg här på BODY. Men kärleken till tidningen & sporten består, dock på sajten TYNGRE från och med måndag. <3

Ses där!


Ciao!

C

bild 1.JPG
Galet bra form är vår allas Jossan i just nu. Lite avis är jag (kan jag ärligt erkänna) (+_-)


bild 2.JPG
Idag påfyllardag för somliga, som har utrymme till det. Något syrianskt delikatessbröd är inköpt.


image.jpeg
Fabretto fick anstränga sig lite idag. Slut på susodus även för hennes del. Jag har en plan...

bild 3.JPG
Själv avverkade jag lite ben- & rehabövningar på dagens fys...


bild 4.JPG


bild 5.JPG
Uppsalaklassikern! <3


Skickat från min iPhone

Äntligen ett litet "poff" ...

2014-08-30 07:18 av Carina

- på vågen åt rätt håll. Dvs nedåt. Drog lite vätska med ett halvt glas vin igår, tänkte att det kan nog bara vara bra för både krop & själ. Det var ju trots allt fredag...
(+_-)

Träningsveckan har varit magisk, om man bortser från den lilla överansträngningen i vadfästen. Men nu känns ingen krämpa, så bara att köra vidare enligt planen. Igår när jag kom til Facktor gym blev jag galet inspirerad utav Sofia (en av Factors-träningsmaskiner ) som körde Suice Prowler med sprint-teknik. Galet jobbigt skall tilläggas, men vi bet ihop och körde en 5-6 vändor efter en galen WOD. Det var längesedan jag hade spyan i halsen som igår. Se upplägget, ..

//Warm up
Dynamic stretch
2 laps
Push ups 10
Mt. climbers 20
-------------------
Power clean 5-5-3-3-3, - avslutade med 55 kg på de sista 3,ornat ( tungt som tusan för mig )

12 min
PC 3, 6, 9, 12, 15…
Burpees 8
PC 3, 6, 9, 12, 15…
CTB 12
//
Jag körde smart & moget och valde endast 35 kg under passet på frivändningarna, trots ett litet retsamt sms, från "någon" som poängterade att hon minsann körde på 45 kg ( skylls sig själv tänkte jag, ha..ha.. ) Med denna vikt på stången han jag precis avsluta 5 hela varv & lite till, galet jobbigt..
(-_-)


Idag gäller lugnare träning i Uppsala med Semiran & Fabretto. Som vi brukar säga , inget mys utan fys....

Ciao
C

bild 1.JPG
Underbar höstmorgon. Som jag har längtat efter dessa sinnesstämningar ... <3

bild 2.JPG
Morning-PW med bästa rappa sällskapet, Maria Bergström...

bild 3.JPG
Lyxade med sista lunchdejten ( de kommande 4 veckorna ) igår också med Maria Thunberg... <3

bild 4.JPG
Sofia den dåren körde 20 vändor med Suice Prowler. Så sjukt jobbigt att inga ord räcker till för att beskriva känslan. Men prova att skjuta en bil framåt som ligger i friläge... (+_-)

bild 5.JPG
För övrigt, Nya tröjan från Better Bodies.. <3 http://www.betterbodies.se/products/womens-long-sleeves/wideneck-sweatshirt-black/

http://www.betterbodies.se/products/womens-long-s
leeves/wideneck-sweatshirt-black/

Ciao
C

Skickat från min iPhone

Japp, bara att bita ihopdå....

2014-08-29 06:28 av Carina

I morse vilade ingen Törnrosa på söta örat. Pigg som en lärka var jag kl 4.29. Självinsikt som jag har så visste jag att mitt eget promenadtempo har sackat lite. Bästa planeraren (dvs jag) bokar då en PW med bästa Maria Bergström. Galet tempo i 80 minuter, skönt som tusan och precis vad jag behövde för att kickstarta kroppen!

bild 1-4.JPG
Näst sista myslunchen hade jag med Juliette igår. Hon blev också inskickad på gårdagens Factorpass. Ska strax messa och höra hur träningsvärken är på en skala 1-10...(+_-)
bild 2-5.JPG
Räksalladen på Coffee House är svårslagen. Dock gäller bara halva portionen nu...

Från det ena till det andra:

Nu vet redan de flesta att BODY Radios stjärnor flyttar till den egna webbsajten http://www.tyngre.se, som lanseras på måndag. Där får vi bland annat höra radarparet Herrarna (fd BODY) Danielsson & Guiance fortsätta med sin framgångsrika podcast – nu med nytt namn: "TYNGRE RADIO"
<3

Ny duo från den 19 september i BODY Radio blir Linnea Enstedt & Kenny Dahlström. Som enligt egen utsago dock INTE kommer att leverera några vintips (men kanske ett & annat aminosyretips?)... (+_-)

Hursomhelst, en underbar lösning för alla.

bild 4.PNG
Linnea & Kenny, fortsätter med "Nya Body Radio"...
bild.PNG
- och stjärnduon från gamla BODY Radio hittar ni på TYNGRE.se...

Ciao!

C

Från Susodus till Arnold Classic...

2014-08-28 13:07 av Carina

- Europe om 4 veckor !!!

Ja, kanske är det en ( dyrt ) betald flygbiljett som ska behövas för att sluta fuskäta kanelmandlar för att ta sig i tävlingsform igen., ha, ha....
Nåväl, anmälan är gjord, däremot inte flygbokningen..
(+_-)

Morgonen började sådär bra med ett läkarebesök. Har dragit på mig en ( onödig ) överansträngning i vadfästet. Dock inte från måndagens marklyft ( vilket man skulle kunna tro ) utan ifrån en crostrainer i kombo med squatjump som toppades med en ovanligt lång backig 90 minuters PW. Men nu är det slut på egna ogenomtänkta intiativ på riktigt !!!

Smart träning gäller från nu, och den usla dagsformen ( kanelmandlarnas & den uteblivna höstkylans fel ) ska nu finslipas till nåt bra. Åtminstone bättre...
(+_-)

Oavsett , så fungerar min kropp bäst under press. Lika bra att "gilla läget" och fördjupa sig i "träskmarkerna " nu i 4-5 veckor.
Bra eller dåligt, ja det lär visa sig....
(+_-)


Ciao
C

3393c5bc23c95d7f145162ab7f62ce99.JPG
carina_isaksson.jpg
4, veckor till Arnolds, 5 veckor till SM. Det är nu det är dags att börja dryga sig. " Hur svårt kan det va"..., - kanske overkligt svårt, ha..ha.. (+_-)

Idioti ...

2014-08-27 09:06 av Carina

Japp, så har man nästan lyckats igen. Jag hann inte mer än skriva ett fint meddelande till min Sjukgymnast-Guru om att jag måste flytta fram vår behandlingstid, dessutom med ett förtydligande att jag sköter min rehab. Jag hann knappt trycka på "skicka-knappen" , så flög f'an av idioti genom skallen.

Nytt ( för mig ) på Factor var Romania Deadlift. När jag väl förstod att det var = Raka marklyft, så hinner jag poängtera för instruktör Oscar att det var minsann min paradövning. Sagt & gjort så laddades det på vikter. Snabbt skulle det gå också. Så när jag väl avslutar mitt sjunde varv på Måndagens WOD, insåg jag att "det här var dumt gjort"...
(-_-)

Har nu repat mig efter en hel vilodag med massagbehandling. Det var nära ögat att jag drog upp min hamstringsskada, och är djävulskt glad att jag klarade mig. Aldrig mer ska jag göra ogenomtänkta saker...
(+_-)

rez
Maria & Rezan deltog också under Måndagens Factorpass.. <3
bild 1-1.PNG
Galet slut Och dryg pump i korsrygg efter detta pass..
factor
Bästa träningen är för mig på Factor ( om man kör med förstånd ) (+_-)

Ny dag , nya möjligheter. Vaknade för övrigt galet tidigt med morning PW, kl. 4.30. Började därefter jobba tidigt redan kl. 6.30 och såklart jag toppade morgonbestyren med att glömma väcka junior. Fick som tur tag på Oliver som sov i ett annat rum för att utföra "väckningen". Själv har jag inte ens varken vågat ringa eller sms prinsen. Lika bra att "irritationen över sin vimsiga mor " får lägga sig fram till eftermiddagen..
(+_-)

Ciao
C

Ladda om då..

2014-08-25 06:31 av Carina

- för ny "träskvecka" & nya möjligheter , efter en fantastisk inspirationshelg med mina nära & kära!!
<3

Morgoncardio avslutad , nu gäller fix , dusch & grötfrukost till junior . Börjar jobba tidigt denna morgon , så det är "jalla" som gäller när jag inte pallra mig upp före kl 5.25..
(~_~)

Ciao
C

bild 1.JPG
Morning Glory 5.40. Magisk dimma... <3

bild 2.PNG
Älskade Junior som är något "curlad" ( tycker nån ) . Dock kallar jag det omtanke.. (+_-)

Skickat från min iPhone

9a821861-9f6a-40b7-8efb-fcb8dbc3711a.jpg
Underbara kläder. Galet skönt att få ta på sig lite "mer tyg" efter denna kvalmiga sommar... (+_-)

Så har vi det här med underhållning då. Kolla in länken nedan. Inom kort kommer en svensk version...
(+_-)

SM närmar sig x 2...

2014-08-24 09:45 av Carina

Om 2 veckor ( 6 september ) vet vi vilka som är de stora vinnarna i Masters, juniorer och Atletic fitness !
4 veckor efter det är det SM body ( fitness & bodybuilding ) för seniorer i Västerås . Och i skrivandes stund har jag inte bestämt om jag tävlar i oktober. Det tog längre tid att återhämta mig än jag räknat med efter sommarens op ( & susodus )
(+_~)

Nåväl , detta är en kravlös hobby , dock dyr sådan ) att var sak har sin tid. Det kommer ju en vårsäsong också ..,t
(+_~)

Däremot låg vi tusan inte på latsidan igår. Mycket fys blev det. Totalt ca 3.5 tim träning som avslutades i monsunregn. Jag Jossan kom nämligen på att en utflyckt till erikslund skulle vara trevligt . Bilskjuts dit av Fabretto , inköp av täcke som fick åka bil tbx. Inte vi, som prompt insisterade på att "Power walka" trots hotfulla moln . Dränkta som råttor var vi hemma 80 min senare inkl shopping på Ica ,billösa som vi är,vägrade vi gå ut igen. ha, ha.,

Kvällen tillbringades i tv-soffan med nya programmet Atleterna. Vi alla hade nån vän & bekant som medverkade att det var riktigt bra underhållning (värt att se i repris )!

Första deltagaren hem var den något dryga snowboard åkaren Chris. Ibland straffar det sig att leverera för mycket " talgrodor" i svensk television ..
(+_~)

Ciao
C

bild 1.JPG
Gårdagens tjejgäng utan Jossan, som låg i nåt hörn... Fitness long tights & Womens logo tights <3


bild 2.PNG
Monsunregn öste över oss igår. knappt att vi blev insläppt på Tullhuset...


jos
Här hade Jossan kvicknat till... (+_-)


bild 4.JPG
Matlådefix. 1 kg kyckling & 200 gram ris delas på 6 matlådor...


bild 5.JPG
Missa inte Kampanj på Mucle Juice denna månad. Endast en vecka kvar... (+_-)

image.jpeg
Årets SM i Västerås om 6 veckor. Boka biljetter redan nu...

Ciao
C

ps. Gårdagens dessert...

oreo
Grymt god Oreo Cheese cake Ganska nyttig dessutom. Gjord på 2.5 pkt Oreo kex ( mixas med 80 gram smör ) Grekisk yoghurt Srösocker Philadelphia light Gelatinpulver Frys i 2-3 timmar..

Lördagsfyset påbörjat !

2014-08-23 07:54 av Carina

I väntan på att mina långväga käraste vänner gästar för fys & mys idag, så börjar jag med att chocka kroppen på Mr AMT. Det var ju några månaders sedan. Min morgonkardio har ju tillägnats promenader efter Svartån. Ärligt så är friska luften svårslagen. Men nu spar jag Rocklundaspåret tills Semiran kommer vid 9.30. Därefter kommer Lilljossan & Fabretto vid 11-snåret för lite träning på World Class. Det gäller att splitta aktiviteterna för bästa förbränning.
(+_~)

Igår hanns även lite shopping & fredagsmys på Tabazco med goda vänner. Viktigt att socialisera. Gårdagens roligaste story stod nog proffsboxaren Benja för, när han berättade att han omfamnat bandyspelaren Pelle Fosshaug hjärtligt i en megakram i tron att det var min man han omfamnade...ha...ha...
Det ska dock tilläggas att han inte är den förste att förväxla dessa två herrar (de är nämligen galet lika). Jag gjorde själv nästan samma sak för 11 år sedan, och även Curre Lundmark har förväxlat dom på golfbanan...
(+_~)

bild 1.JPG
Mr AMT & axlar kördes i morse på Ironsport Club... <3

bild 2.PNG
Gårdagens mys på Tabazco... <3

bild 3.JPG
Benja, Paul och min man... <3

bild 4.JPG
Galet mycket snyggt finns på Tullhusets våning 2. Denna sänggavel är jag riktigt sugen på...

bild 5.JPG
Igår blev det endast en WOD på Factor. Tur var det för jag kan knappast gå idag... (+_-)

image.jpeg
Min nya favvofrukost : 30 gram gryn kokas 1 dl äggvita vispas, och vändes ned i den klara gröten, dock behöver gröten sjudas ytterligare en minut så att äggvitan sjunker i i gröten. Toppas med Maple Syrup från MM Sports. Djävulskt gott...

Skickat från min iPhone

bild 2-1.JPG
Supersnygga sänggavlar finns på Tullis...
bild 3-4.JPG
Och så vi då, som har lite svårt på att skilja på familjens Alex & Pelle Fosshaug... (+_-)

Äntligen Fredag !!!

2014-08-22 06:40 av Carina

Efter en vecka med "träskdiet" ska det bli förjäkla skönt med fys & myshelg -:)
Start redan idag, - kanske hamnar vi på Tabazco ikväll med goda vänner, ha., ha..
(+_~)

Hela veckan har det blivit Factor x 2. Igår blev det nog upp till en ca 150 frivändningar. Det går fort när man har roligt . Behover knappast tillägga att jag har en djävulskt träningsvärk . Dock tänkte jag bota den med massage idag-:)

Har för övrigt fått pippi på att blanda Horse Power med kesella . Detta proteinpulver med kolhydrater är bara så galet gott . 1-2 msk räcker till att blanda 150 gram kesella, för att få chokladmousse .,
(+_~)

Nåväl, klockan börjar närma sig 7 och det är dags att koka gröt till Junior. Har mixat en egen Grynblandning med Fiberhavre, lite ( ca 1 dl i hel bunke grötfingor ) solrosfrön & hirsh. Galet gott, värt att prova...

Ciao

image.jpeg

bild 1.JPG
Fredagsmyset efter ån i morse. Bästa starten på dagen... <3

bild 2.PNG
Gästade BK- Rapid igår. Alltid fullt ös där....

bild 3.JPG

Gårdagagens WOD
Warm up
2 laps
Lunges
10 pushups
20 Mt climbers
------------------------
Power clean 5-5-3-3-3

12 min
2 laps
PC 10 (70/50)
KB swing 15 (32/24)

2 laps
PC 10
Burpees 10

2 laps
PC 10
Burpees 10
KB swing 15
// Räknade ut att efter 2 pass så blev det även 150 PC..

bild 4.JPG
Min nya chokladmousse-favvo.. 150 gram kesella 2 msk Horsepower...

bild 5.JPG
Finns alltid i mitt skafferi. BCAA & Horse Power.. (+_-)

Ciao
C

Skönt träningsrus ...

2014-08-21 16:58 av Carina

- just nu. Nog för att det kan straffa sig att skruva dessa ord, men just nu är inget jobbigt , ej heller finns nån större krämpa . Dock en djävulskt träningsvärk i hela överkroppen efter gårdagens dubbla Factor . Men det stoppade inte mig från att köra dagens lunchpass, och faktiskt blev jag mjukare i kroppen . Ärligt så kändes det underbart efteråt , att ett snabbpass till på "formakuten" Facktor kan nog bara vara ett hälsotecken..
(+_~)

Nåväl , en intressant invigning skedde här på lillåudden igår. Som jag har längtat efter nån slags " närbutik " i vårt bostadsområde . Igår kom bästa överraskningen . 100 meter från vår port öppnades ett café & butik , Lillås Pärla...
<3

bild 1.JPG
Jag, Malin & vår allas gäst Sussi Corell från gårdagens Factor...


bild 2.JPG
Jobb & träning på World Class... <3

bild 3.JPG
Gårdagens WOD

bild 4.JPG
Nytt Cafe & minilivs på Lillåudden .. <3

bild 5.JPG
Alex med butiksinnehavarna :-)

Skickat från min iPhone

bild 1-1.JPG
bild 2.JPG
bild 3-3.JPG
bild 4-1.JPG
image.jpeg
Massor utav smått & gott samt mejerivaror finna att köpa här. Även sallader och Delikatesser efter beställning...

Ciao
C

Nästa sida »

Här i BODYs bloggar ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på Body.se. Läs våra regler.

Senaste inlägg


Det finns många tunga skäl att prenumerera

BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.

Varje månad i BODY

 • De bästa styrketräningstipsen
 • Nyheter från hela världen
 • Forskning om träning och kost
 • Frågor & svar
 • Tävlingar
 • Personporträtt med de som har lyckats
 • Kostråden för mer muskler och mindre fett
 • Skvaller från fitness- och bodybuildingvärlden
 • BODY 379, februari 2016

 • BODY 378, januari 2016

 • BODY 377, december 2015

 • BODY 376, november 2015

 • BODY 375, oktober 2015

 • BODY 374, september 2015

 • BODY 373, augusti 2015