Gabriella Sporrefält

MM Sports

2014-06-21 18:19 av Anonym 291047349

Jag är så glad över att jag nu är en del av MM Sports, har nu även fått en egen blogg portal på http://team.mmsports.se/gabriella/
Där kan ni följa mig å mina mot kommande tävlingar men även få tips och råd i träning, hälsa, kost och diet.

Trevlig midsommar helg ♡

Kommentera

imorgon kör vi!

2014-03-23 21:52 av Anonym 291047349

Imorgon kör vi, hoppas att många antar utmaningen nu!

201403191747.PNG
201403191747.PNG

Kommentera

UTMANING

2014-03-21 08:08 av Anonym 291047349

På måndag kör vi

IMG_20140321_080041.jpg

Kommentera

UTMANING

2014-03-21 08:07 av Anonym 291047349

På måndag kör vi

Kommentera

Iform till sommaren?!

2014-03-18 12:04 av Anonym 291047349

Tiderna för grupp 1- Göteborg är nu satta till tisdagar och tordagar kl 19.30.

För mer info eller anmälan se länk:

http://gabriellasporrefalt.wordpress.com/2014/03/
12/fight-4-fit-8-veckor-till-iform/

Kommentera

va rädda om er ♡

2014-03-17 21:56 av Anonym 291047349

Skriver inte detta för att jag vill att folk skall tycka synd om mig utan bara för att jag får så många frågor och jag börjar tröttna på att skriva det hela tiden. Jag skall alltså inte ställa upp på vårens tävlingar. För 14 dagar sedan fick jag en blödning i vänstra bröstet, antagligen ren otur men relaterar de till att jag kört bröst 3 gånger i veckan de senaste 2 månaderna. Har nu vart hos 4 olika läkare och idag tappade dom ut 2dl blod. Skall tillbaka om 14 dagar för att se till så att allt är ute och på mammografi så att vara säker på att allt är som de skall. Tyvärr är inte operation uteslutet ännu men försöker vara positiv och tar de problemet då ifall de dyker upp. Får alltså inte träna ngn överkropp så länge det är som det är utan avvaktar och försöker lyssna på kroppen och vila så mkt jag kan. Men jag mår bra förutom att jag är trött och lite halvt deppig över detta :( men har accepterat det nu och är mer än motiverad till att satsa 110% på kommande tävlingar och vara i ännu bättre form än sist.

Men jag har fått ett litet wake up call och inser att det är inte alls så att skador bara händer alla andra och inte mig. Var rädd om er mina vänner, vi har bara en kropp ♡

Kommentera

Fight 4 fit- 8 veckors program

2014-03-12 13:02 av Anonym 291047349

Fight 4 fit


Jag fortsätter med min viktminsknings succé och tar det steget längre. Från 31.mars och 8 veckor fram kommer jag att sätta igång med 2 nya grupper som vill kämpa för att komma i form lagom till sommaren.


Du är:

•Kvinna eller man och har fyllt 18 år.
•Du är fullt frisk.
•Du är motiverad till att ge 110 % i 8 veckor och bidrar med positivitet till gruppen.
•Grupp 1- Du bor i Göteborg.
•Grupp 2- Du bor i Norden.
•Du har 1-8kg som du önskar att gå ner.

Grupp 1

8 veckors program som inkluderar allt du behöver för att nå dina mål. Vi kommer att jobba tätt ihop och ses 2 gånger i veckan så att jag kan säkerhets ställa framgången.


Du får:

•16st träningar fördelat på 2 gånger i veckan. Tisdagar och torsdagar eftermiddag.
•Tips och vägledning på övrig träning som jag kräver att du genomför.
•Olika tester som fett%, vikt, fys.
•1st kost plan som är skräddar sydd utifrån dina önskemål och vikt mål.
•Obegränsad coachning.
•Tillgång till en sluten facebook grupp där vi delar alla tips och tankar runt mat, träning och motivation.
•Utmaningar och premier för att motivera dig på vägen.
•Recept häfte med tips på frukost, lunch, mellan mål, middagar.
•10 % rabatt på Personlig träning under denna 8 veckors period.

Pris: 2600:-

Priset är inklusive moms och betalning görs via faktura.

För ett tillägg på 100kr så kan betalningen delas på två.

Grupp 2

8 veckor program som kräver att du tar eget ansvar med mig och gruppens hjälp. Du rapporterar vikten till mig varje vecka och för en daglig dialog med mig om så önskas.

Du får:

•Tips och vägledning på träning som jag kräver att du genomför.
•1st kost plan som är skräddar sydd utifrån dina önskemål och vikt mål.
•Obegränsad coachning.
•Tillgång till en sluten facebook grupp där vi delar alla tips och tankar runt mat, träning och motivation.
•Utmaningar och premier för att motivera dig på vägen.
•Recept häfte med tips på frukost, lunch, mellan mål, middagar.
•10 % rabatt på Personlig träning under denna 8 veckors period.

Pris: 600:-

Priset är inklusive moms och betalning görs via faktura.

Anmälan görs via mail och senast 28 mars. Begränsat antal platser i dessa grupper så att kvaliten blir så hög som möjligt.

PT.Gabriella@hotmail.com

Anmälan skall innehålla:

•Vilken grupp, 1 eller 2:
•Namn:
•Ålder:
•Längd:
•Vikt:
•Mål vikt:
•Tränings bakgrund:
•Kort info om vem du är, jobb, familj, fritid osv:

Kommentera

Drömmer du om att tävla?

2014-03-10 15:56 av Anonym 291047349

Drömmer du om att tävla i Fitness men vet inte hur du skall gå till väga och vad du skall tänka på eller vill du bara att någon annan skall tänka åt dig så att du kan fokusera på det viktigaste, träningen?


Jag vet att det är många fråge täcken och dom blir inte direkt färre ju närmare mål du kommer.


Jag var debutant 2 gånger 2013 och jag vet hur det är. Det är det absolut roligaste och bästa jag har gjort i hela mitt liv men det är också ett väldigt stort jobb som måste läggas ner. Jag har satt ihop 3 olika paket att välja mellan beroende på vart i tävlingsplanerna man är och hur mycket hjälp man känner att man behöver.


Fitness Small-

1a månaden 1200kr/mån

2a-12e månaden 700kr/mån

Diet, 1st- Jag gör en diet som är anpassad utifrån vart i fasen du är, uppbyggnad eller deff. Anpassar den utifrån vad du tycker om för mat, när du tränar, jobbar och hur ditt övriga liv ser ut. Här krävs det mycket jobb då diet är A och O när man tävlings satsar.

Träning, 1st- Jag gör ett tränings program till dig som du kan följa. Detta är också beroende på vart i fasen du är och självklart vad du har för bakgrund, skador, önskemål osv.

Mätning, 1 gång- Vi ses 1 gång under denna period och gör mätning utav fett%, vikt och cm. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Coachning- Fri coachning på mail och telefon, svar inom 24h men oftast mycket fortare än det.

Fitness Medium-

1a månden 2000kr/mån

2a-12e månaden eller tidigare Fitness Small 1200kr/mån

Diet, 2st- Jag gör en diet som är anpassad utifrån vart i fasen du är, uppbyggnad eller deff. Anpassar den utifrån vad du tycker om för mat, när du tränar, jobbar och hur ditt övriga liv ser ut. Här krävs det mycket jobb då diet är A och O när man tävlings satsar. Ju närmare man kommer ju oftare kommer vi att ändra på dieten.

Träning, 1st- Jag gör ett tränings program till dig som du kan följa. Detta är också beroende på vart i fasen du är och självklart vad du har för bakgrund, skador, önskemål osv.

Mätning, 2 gånger- Vi ses 2 gånger under denna period och gör mätning utav fett%, vikt och cm. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Posering/träning 1gång- Poserings träning och vad man skall tänka på när man är på scen, 60min. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Coachning- Fri coachning på mail och telefon, svar inom 24h men oftast mycket fortare än det.

Fitness Large/Sista månaden-

1500kr/mån

Diet, 2st- Här närmare det sig tävlingen och sista veckorna är lite speciella. Du kommer få en diet för de sista veckorna och jag kommer att göra en tömnings och laddnings diet och du kommer också få plan för vad du skall äta dagen före och på tävlingsdagen.

Träning- Sista veckorna görs en del justeringar i träningen och du kommer får hjälp med allt runt detta.

Mätning, 3 gånger- Vi ses 3 gånger under denna period och gör mätning utav fett%, vikt och cm. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Posering/träning 4gång- Poserings träning och vad man skall tänka på när man är på scen, 60min. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Coachning- Fri coachning på mail och telefon, svar inom 24h men oftast mycket fortare än det.

Coachning backstage- Det ingår backstage coachning och jag är med dig hela dagen och ser till så att allt går som det skall. Jag är din sminkös, frisör, psykolog, assistent, mat klocka och chef. Eventuella rese och övernattnings kostnader kan tillkomma men detta delas på antalet atleter som jag coachar denna dag.


Övrigt:

Posering, 300kr

Poserings träning och vad man skall tänka på när man är på scen, 60min. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Coachning backstage 400kr

Backstage coachning, jag är med dig hela dagen och ser till så att allt går som det skall. Jag är din sminkös, frisör, psykolog, assistent, mat klocka och chef. Eventuella rese och övernattnings kostnader kan tillkomma men detta delas på antalet atleter som jag coachar denna dag.Ta kontakt för att boka en konsultation eller vid frågor: pt.gabriella@hotmail.com

http://gabriellasporrefalt.wordpress.com/


Alla betalning görs genom faktura och är inklusive moms.


Bild
Oslo Grand prix 2013- Bikini fitness


Bild
Lucia pokalen 2013- Body fitness

Kommentera

Framtids planer

2014-02-23 21:21 av Anonym 291047349

Jag har du landat i Göteborg och börjar komma iordning både med lägenhet och jobb. Jag satsar för fullt på vårens tävlingar, Sweden grand prix och BODY classic, vid sidan av detta så har jag min grupp på dryga 30personer som jag coachar till vikt nedgång under en 10 veckors period. Jag brinner starkt för att hjälpa andra människor och detta är ngt som jag jobbar med dygnet runt.


Gruppen består utav en salig blandning av UNDERBARA människor, både tjejer och killar med HELT olika motivationer och mål. Jag jobbar med coachning online, telefon och även fysiskt för de som önskar. Vi delar tankar bak mat och träning, det rullar in frågor både på våran facebook sida, min mail och telefon. Denna vecka anordnar jag periodens 1a tävling som går ut på att man skall spinga eller gå 5km 5dagar nästa vecka. Ni kan följa deltagarna och mig på Instagram #Fight4fitGS eller #5km5dagar, ni kan även följa mig på @GABRIELLASPORREFALT.


Imorgon så har det redan gått en vecka och 1a vägningen väntar, kommer knappt kunna sova i natt så spännande tycker jag det är att få veta resultatet, gissar att det har gått jätte bra för alla.


Jag har under min tid som PT på SATS jobbat med viktminsknings grupper och har även kurs i det både genom PT utbildning och SATS. Kommer efter dessa 10 veckor fortsätta med detta, dock i mindre grupp och upplägget kommer att vara lite annorlunda. 5-10deltagare, 4-8 veckor och ett X antal träningspass och träffar kommer att vara inkluderat. (enbart i Göteborg)

Kommer även att jobba med enbart Online coachning för er som inte bor i Göteborg men dock begränsat antal platser till en början.


PT och coachning till fitness är också något som jag kommer börja med under våren men ber om att få återkomma mer info när allt är spikat.

Dock går det att lämna intresse anmälan redan nu då platserna kommer att vara begränsade.

Mail: gabriella.sporrefalthotmail.com
Skicka mail till mig med:

Namn:
Ålder:
Mål:
Tränings/tävlings bakgrund:
Motivation:
Skador:


Nu är det snart läggdags och om några timmar kommer vikt rapporterna att rulla in, spännande!!!

Kommentera

Instruktörer sökes

2014-02-20 13:18 av Anonym 291047349

SÖKES: Duktiga instruktörer. Vill du jobba extra som instruktör i Göteborg med oss på Trivsamt Hälsocenter, ta kontakt med mig, Eddy Bengtsson eller skicka din ansökan till info@trivsamt.com

Tack :)

http://trivsamt.com/wp/

Bild

Kommentera

Nästa sida »

Här i BODYs bloggar ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på Body.se. Läs våra regler.

Anonym 291047349

Anonym 291047349

Namn: Gabriella Sporrefält
Född: 1989.04.01
Vikt: off 58kg/on 52kg
Läng: 164,5cm
Från: Göteborg
Bor: Oslo sedan 2008
Yrke: PT och reseptionist på SATS-Vulkan
Utbildning: Akademiet for personlig trening AFPT
Familj: Mamma, pappa och lilla syster Emelie
Instagram: GABRIELLASPORREFALT
Facebook

Senaste inlägg


Det finns många tunga skäl att prenumerera

BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.

Varje månad i BODY

 • De bästa styrketräningstipsen
 • Nyheter från hela världen
 • Forskning om träning och kost
 • Frågor & svar
 • Tävlingar
 • Personporträtt med de som har lyckats
 • Kostråden för mer muskler och mindre fett
 • Skvaller från fitness- och bodybuildingvärlden

 • BODY 404, augusti

 • BODY 403, maj 2018

 • BODY nr 1 2018

 • BODY 401, december 2017

 • BODY Mat, Nummer 1

 • BODY 400, november 2017

 • BODY 399, oktober 2017