Framtids planer

Jag har du landat i Göteborg och börjar komma iordning både med lägenhet och jobb. Jag satsar för fullt på vårens tävlingar, Sweden grand prix och BODY classic, vid sidan av detta så har jag min grupp på dryga 30personer som jag coachar till vikt nedgång under en 10 veckors period. Jag brinner starkt för att hjälpa andra människor och detta är ngt som jag jobbar med dygnet runt.

Gruppen består utav en salig blandning av UNDERBARA människor, både tjejer och killar med HELT olika motivationer och mål. Jag jobbar med coachning online, telefon och även fysiskt för de som önskar. Vi delar tankar bak mat och träning, det rullar in frågor både på våran facebook sida, min mail och telefon. Denna vecka anordnar jag periodens 1a tävling som går ut på att man skall spinga eller gå 5km 5dagar nästa vecka. Ni kan följa deltagarna och mig på Instagram #Fight4fitGS eller #5km5dagar, ni kan även följa mig på @GABRIELLASPORREFALT.

Imorgon så har det redan gått en vecka och 1a vägningen väntar, kommer knappt kunna sova i natt så spännande tycker jag det är att få veta resultatet, gissar att det har gått jätte bra för alla.

Jag har under min tid som PT på SATS jobbat med viktminsknings grupper och har även kurs i det både genom PT utbildning och SATS. Kommer efter dessa 10 veckor fortsätta med detta, dock i mindre grupp och upplägget kommer att vara lite annorlunda. 5-10deltagare, 4-8 veckor och ett X antal träningspass och träffar kommer att vara inkluderat. (enbart i Göteborg)

Kommer även att jobba med enbart Online coachning för er som inte bor i Göteborg men dock begränsat antal platser till en början.

PT och coachning till fitness är också något som jag kommer börja med under våren men ber om att få återkomma mer info när allt är spikat.

Dock går det att lämna intresse anmälan redan nu då platserna kommer att vara begränsade.

Mail: gabriella.sporrefalthotmail.com
Skicka mail till mig med:

Namn:
Ålder:
Mål:
Tränings/tävlings bakgrund:
Motivation:
Skador:

Nu är det snart läggdags och om några timmar kommer vikt rapporterna att rulla in, spännande!!!