Drömmer du om att tävla?

Drömmer du om att tävla i Fitness men vet inte hur du skall gå till väga och vad du skall tänka på eller vill du bara att någon annan skall tänka åt dig så att du kan fokusera på det viktigaste, träningen?

Jag vet att det är många fråge täcken och dom blir inte direkt färre ju närmare mål du kommer.

Jag var debutant 2 gånger 2013 och jag vet hur det är. Det är det absolut roligaste och bästa jag har gjort i hela mitt liv men det är också ett väldigt stort jobb som måste läggas ner. Jag har satt ihop 3 olika paket att välja mellan beroende på vart i tävlingsplanerna man är och hur mycket hjälp man känner att man behöver.


Fitness Small-

1a månaden 1200kr/mån

2a-12e månaden 700kr/mån

Diet, 1st- Jag gör en diet som är anpassad utifrån vart i fasen du är, uppbyggnad eller deff. Anpassar den utifrån vad du tycker om för mat, när du tränar, jobbar och hur ditt övriga liv ser ut. Här krävs det mycket jobb då diet är A och O när man tävlings satsar.

Träning, 1st- Jag gör ett tränings program till dig som du kan följa. Detta är också beroende på vart i fasen du är och självklart vad du har för bakgrund, skador, önskemål osv.

Mätning, 1 gång- Vi ses 1 gång under denna period och gör mätning utav fett%, vikt och cm. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Coachning- Fri coachning på mail och telefon, svar inom 24h men oftast mycket fortare än det.

Fitness Medium-

1a månden 2000kr/mån

2a-12e månaden eller tidigare Fitness Small 1200kr/mån

Diet, 2st- Jag gör en diet som är anpassad utifrån vart i fasen du är, uppbyggnad eller deff. Anpassar den utifrån vad du tycker om för mat, när du tränar, jobbar och hur ditt övriga liv ser ut. Här krävs det mycket jobb då diet är A och O när man tävlings satsar. Ju närmare man kommer ju oftare kommer vi att ändra på dieten.

Träning, 1st- Jag gör ett tränings program till dig som du kan följa. Detta är också beroende på vart i fasen du är och självklart vad du har för bakgrund, skador, önskemål osv.

Mätning, 2 gånger- Vi ses 2 gånger under denna period och gör mätning utav fett%, vikt och cm. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Posering/träning 1gång- Poserings träning och vad man skall tänka på när man är på scen, 60min. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Coachning- Fri coachning på mail och telefon, svar inom 24h men oftast mycket fortare än det.

Fitness Large/Sista månaden-

1500kr/mån

Diet, 2st- Här närmare det sig tävlingen och sista veckorna är lite speciella. Du kommer få en diet för de sista veckorna och jag kommer att göra en tömnings och laddnings diet och du kommer också få plan för vad du skall äta dagen före och på tävlingsdagen.

Träning- Sista veckorna görs en del justeringar i träningen och du kommer får hjälp med allt runt detta.

Mätning, 3 gånger- Vi ses 3 gånger under denna period och gör mätning utav fett%, vikt och cm. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Posering/träning 4gång- Poserings träning och vad man skall tänka på när man är på scen, 60min. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Coachning- Fri coachning på mail och telefon, svar inom 24h men oftast mycket fortare än det.

Coachning backstage- Det ingår backstage coachning och jag är med dig hela dagen och ser till så att allt går som det skall. Jag är din sminkös, frisör, psykolog, assistent, mat klocka och chef. Eventuella rese och övernattnings kostnader kan tillkomma men detta delas på antalet atleter som jag coachar denna dag.

Övrigt:

Posering, 300kr

Poserings träning och vad man skall tänka på när man är på scen, 60min. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Coachning backstage 400kr

Backstage coachning, jag är med dig hela dagen och ser till så att allt går som det skall. Jag är din sminkös, frisör, psykolog, assistent, mat klocka och chef. Eventuella rese och övernattnings kostnader kan tillkomma men detta delas på antalet atleter som jag coachar denna dag.


Ta kontakt för att boka en konsultation eller vid frågor: pt.gabriella@hotmail.com

http://gabriellasporrefalt.wordpress.com/

Alla betalning görs genom faktura och är inklusive moms.

Bild
Oslo Grand prix 2013- Bikini fitness

Bild
Lucia pokalen 2013- Body fitness