Åre!

Jag tror det var åtta år sedan jag stod på ett par skidor… Det är ju helt galet, jag som var uppe minst en gång varje år sedan jag lärde mig gå förut!

Nu är det iaf dags igen, ska bli SÅ himla roligt och ffa skönt att lämna sthlm och jobbstressen för ett par dagar.:)
Tyvärr har jag igår åkt på en rejäl förkylning som sitter både i hals och näsa, vilket så klart inte kunde komma mer lämpligt än just nu.:(

016.JPG

Någon som sitter på en grym huskur för detta där ute?

Ska upp med min kund och goa vän Tina, som själv är uppe typ varje helg och åker så nu lär det ju bli hon som krigar på mig istället! Haha…
Tanken var ju såklart att vi även skulle träna en hel del där uppe, men nu får vi ju som sagt se hur det blir…..:(

När vi först bokade denna helg så tänkte vi att vi skulle ha en lugn och mysig tjejhelg med en massa skvaller & mys. Men nu har vi upptäckt att vi lyckats pricka in en av Åres största eventhelger:

red bull.jpg

Men varför inte?:)
Detta kan nog bli hur kul som helst!;) Bara min förkylning vill ge med sig!!
Så, som sagt, ALLA tips på friskhetskurer är mer än väl mottagna!

Annars har det inte varit så mycket annat än jobb, träning och fix med lägenheten den sista tiden, vet att min uppdatering varit lite si och så de sista dagarna…men det har varit ganska mycket att rodda med.
Många som går på diet som man ständigt har koll på, jobbet på Swedish Fitness växer mer och mer, Årets första tävling börjar närma sig där två av teamtjejerna ska upp på scen: Anna Bomar & Frida Bålefalk (länkar till deras bloggar finner du här i sidokolumnen).

Min egen ”diet/formtopp” tar sig trots brist på tid och nu en förkylning. Efter första veckan hade jag tappat strax under 1kg och nu vet jag inte, får väga mig efter helgen (med risk för att jag snarare gått upp av helgens festligheter!). Men i morse välkomnades iaf rutorna på magen lite mer tydligt så nåt ytterligare måste ha hänt sen i måndags iaf.;)

Ett hett tips till alla er som vill debutera på tävlingsscenen i år vill ha grym hjälp på vägen: sök till årets Talangjakt där numera både Fredrik Carlsson och Carina Isaksson är coacher för årets Team!

Läs mer på följande länk:
https://www.body.se/artiklar/nyheter/20120201/body
-presenterar-talangjakten-2012

talangjakten.png

Nu ska jag jobba på här lite innan jag blir upphämtad av T och far mot flyplatsen.

Semester i 4 dagar!:)