Tandblekning till halva priset!

Tiden räcker verkligen inte till just nu, det händer så mycket hela tiden, både planerade och oväntade saker fyller schemat.
En kort sammanfattning av veckan efter Åre hittills…

Måndag: SJUK!!:( Jobbade hemifrån sängen hela dagen samtidigt som lilleman fick åka in på operation.:( En cysta som tryckte på hans prostata gjorde att han tyvärr blev erövrad sin manlighet i måndags, han är inte speciellt kaxig just nu kan jag lova!
Vi är dock glada att det inte var något allvarligare än så och att operationen gick bra.
Tisdag: Träffade min sponsor på Brilliant Smile för första ggn, Emelie Nixon på Söders Spa.:)

brilliantsmile1.jpg
söders spa.png

Emelie är utbildad övertandsköterska och har arbetat inom tandvården sedan 1998. Hon säger själv detta om tandblekning:
Tandläkare har i alla tider varit skeptiska till estetisk tandvård och det har ibland varit många oseriösa på tandblekningsmarknaden. Jag använder mig av BrilliantSmile som är den ledande metoden för effektiv och säker tandblekning. Jag har sett de fantastiska resultaten av den här produkten och det är lycka även för mig när kunden går ut med ett leende hon/han aldrig vågat drömma om.
Även om man är tandvårdsrädd känner du dig trygg hos mig. Miljön är inte som hos tandläkaren och jag har lång erfarenhet vilket skapar trygghet. Hos mig ska du alltid känna dig varmt välkommen!

Himla gullig tjej som blekte mina tänder, så nu har man ÄNNU vitare tänder!:D

015.JPG

Jag är supernöjd & det bästa av allt:

ALLA ni där ute kan nu också gå till henne & få nära 50% rabatt!!!
Ordinarie pris: 4200kr
Pris via mig: 2200kr

Det enda du behöver göra är att ringa Emelie och säga att du kommer via mig så får du rabatten!;)
Emelies direktnr: 070-786 76 99
Receptionen: 08-643 04 54
Här har ni länken till Söders Spa: http://www.sodersspa.com/index.php

Resten av tisdagen bestod av jobb med klienter på gymmet. När arbetsdagen var slut framåt 22-tiden testade jag kroppen lite genom ett lättare rygg- & magpass + 30min trappmaskin. Det funkade och jag tror, och hoppas, att jag börjar bli hyfsat frisk nu så jag kan köra igång min träning igen.:)

Onsdag: Morgoncardio: 60min traskande ute på blankis! Jisses, så himla halt…tur att man inte hade lilleman med sig denna morgon för då hade jag ordagrant SURFAT efter honom med tanke på den fart han brukar ha på våra prommisar.
Efter det & frukosten blev det armar på gymmet, dock inget monsterpass då det fick avbrytas av lite depptalk med en nära vän som tyvärr inte mår toppen just nu.:( Tänker på dig vännen, have been there my self, so I know the feeling.:(
Sen jobb heeeeelaaaaa kvällen, ca 9timmar i sträcket! Ilfart hem till grabbarna och filmen ”De tre musketörerna”. Somnade nästan i soffan efter det…

SOVER.jpg

Idag väntar en lika lång arbetsdag med klienter på gymmet med start kl 12.00. Hade dock tänkt hinna både morgonprommis och gymmet innan, men när klocka ringde i morse så öste både snö och regn ned och min sömnbrist de senaste dagarna fick faktiskt styra mina ben tillbaka till sängen igen.
Så nu har lilleman rastats och jag fått i mig en av mina favoritfrukostar på dieten:
– 20g Ultimate Nutrition Prostar Whey, smak: Cocoa Mocha
– 20g av valfritt kasseinprotein (för att få till tjockleken), smak: vanilj
– is
– 1½dl Axa 100% fullkornsmusli
– 20-30g mandlar
– 1½dl frysta jordgubbar

Mixa is, protein och lite vatten tills det blir riktigt tjockt och du nästan kan vända shakern upp och ned. Blanda ned gryn och nötter & ät tillsammans med frysta bär.:)
GOTT, GOTT!:D

un protein.jpg

& hade nu tänkt försöka mig på att bränna av framsida ben på gymmet innan jag börjar jobba..Mage också egentligen, men har så sjuk träningsverk sen i tisdags så det får jag skjuta på längre fram i veckan.
Med tanke på att jag har mitt Cross Fit-pass i kväll så får jag nog ångra att jag väljer att köra ben nu innan, men hinner inte få ihop det annars. Blir ju hyfsat lugnt ändå med tanke på att man kanske inte är HELT frisk ännu…

Dock INTE ont i halsen eller feber nu, så jag borde kunna köra lite försiktigt.

Ha en fin dag vänner för det ska JAG ha!:D