TFFBB 2013, de fyra återstående atleterna!

Här kommer de återstående fyra atleterna i TFFBB 2013!

ELIN NORDLANDER:
23år
Hemsida/blogg: elin.nordlander.se / elinnordlander.myshowroom.se
Instagram: ELIN_NORDLANDER

ansikte.jpg

Elins egna ord om träning, arbete och tävlingsplaner:

Arbete:
Arbetar på försäkringsbolag

Träningsbakgrund:
Har spelat fotboll större delen av min uppväxt. Var för några år sedan med i en bilolycka där jag skadade nacken allvarligt och blev tvungen att börja styrketräna (rehab) . Anledningen till att jag började styrketräna var som ni förstår inte så roligt men jag lyckades få ordning på nacken och jag fick därigenom också upp ögonen för styrketräning vilket har lett till att jag hittat min passion och en livsstil som jag älskar.
Jag bestämde mig för att tävla i body fitness och styrketränade stenhårt i ca 1 år tillsammans med min pojkvän Andreas innan jag gick på min diet (26 veckor) inför min första tävling Lucia Pokalen 2011 där jag placerade 11 av 33 tävlande.

tävling LP.jpg

2012 har varit ett år utan tävlingar för min del med fokus på att förbättra min fysik och målet är att detta år entra SM scenen. Idag styrketränar jag 5 ggr/vecka där träningen är uppdelad på två muskelgrupper/pass. Och sedan kör jag ca 3-4 kortare högintensiva cardiopass/vecka.

Planerad tävling 2013:
SM (BF)

träning.jpg

LOVE TüREL JARL
26år
Bloggadress: http://lovejarl.shapemeup.se/
Instagram: _loja_

front.jpg

Loves egna ord om sin bakgrund, träning och mål:

Arbete:
Personlig Tränare samt Budo & Fitness Mega Store i Sthlm.

Träningsbakgrund:
Gammal tennis spelare från barnsben till tonåren, hela 13 år på nacken som tennis spelare, när jag var 17år tröttnade jag på tennis och valde amerikansk fotboll, spelade för STHLM Mean Machines i 1,5 år, sedan har jag hållit på med MMA samt Kung Fu efter detta, men hela tiden har gymmet legat och tickat i bakgrunden och det är där jag har fastnat, det är där jag briljerar.
Min far gick bort augusti 2011 och det var där min träning tog fart på riktigt, det var det som räddade mig ur sorgen, jag började andas, drömma och se träning vart jag än rörde mig och det har lett mig till en extremt stark motivation i mitt liv och träning.
Varje droppe svett och varje rep, gör jag för min farsa uppe i himlen.
Totalt sett deffade jag ner mig själv 16 kg på 4 månader i somras,det var första gången jag
testade det.
Jag har aldrig varit mer seriös över min träning än vad jag är nu!

bicepsbild.jpg

Tävlingsplaner 2013:
Tävlingsdebuten är ännu inte helt spikad. CBB eller byggning är än ej bestämt, men med ett seriöst och kraftfullt team som TFFBB i ryggen känner jag att inget av alternativen är omöjliga!

fram o bak.jpg

ÅSE JÖNSSON:
37år
Bloggadress: http://ase.classicmuscle.se
Instagram: ASEJO75

armhävning face.jpg

Åses egna ord om träningen, tävlingar och sitt arbete:

Tränings- & tävlingsbakgrund:
En smått lat fotbollstjej som sen många år tillbaka sadlat om till gymmet och gruppträningsinstruktör. Har styrketränat i ca 10 år, mer eller mindre seriöst. Sökte och blev uttagen till Talangjakten 2010 för att för första gången i mitt liv tävla inom Bodybuilding, med helt ok resultat!
2010 ställde jag upp i DC och fick en 1:a plats, LP samma år en 2:a plats (båda tävlingarna BB -55kg Dam senior)! 2011: SM 4:e plats BB Öppen klass, LP 2:a plats BB -55kg dam senior. 2012: SM 6:e plats BB Öppen klass.

tävling.jpg


Träning & arbete idag:

Idag tränar jag styrketräning 5-6 ggr/vecka, kör 2-4 gruppträningspass/vecka (BodyCombat, BodyAttack & Indoor Walking) på United Motion i Ronneby. Är även delaktig i driften då jag är koordinator, jobbar i receptionen & arbetar som kostrådgivare.
Mitt heltidsarbete är som förskollärare på en mindre skola i Ronneby i förskoleklass och på fritids. Trivs väldigt bra med båda mina jobb då det innebär mycket personliga kontakter och jag tycker om att inspirera och motivera andra till utveckling och resultat, däribland mig själv!

Tävlingsplaner för 2013:
Planen för 2013 års tävlingar är SM och förhoppningsvis LP.

tävling magpose.jpg

ELIN NYMAN:
23år
Bloggadress: elinnyman.myshowroom.se
Instagram: elinnyman

face.jpg

Elins egna ord om arbete, träning och tävlingsplaner:

Träningsbakgrund:
Jag har alltid älskat att träna osv. Började köra gym redan när jag gick i nian men sen höll jag på från och till under några år med bla ridning, judo, längdskidor, inlines, löpning och gym såklart. Sen hittade jag mer och mer tillbaka till gymmet och har tränat nu i tre år varav två av dom åren varit seriös träning. Har under dessa två år funderat mer och mer på om man skulle ställa upp i nån tävling men har inte blivit av förrän nu 🙂

biceps.jpg


Arbete:

Arbete för tillfället nu är Extrajobb på Aleris Akutmottagning i Bollnäs och Mc Donalds Söderhamn. Men eftersom jag precis utbildat mig till Personlig Tränare så skall jag ut och söka nya jobb men inte haft tid hittills i år.

Planerad tävling 2013:
Jag är ännu inte så insatt i dessa tävlingar men tillsammans med min nya coach (Helene) så ska vi lägga upp en bra plan för detta året. En sak som är säker iallafall är att det är Body Fitness som gäller för mig!

rygg.jpg