Ice tar en paus…

image-24.jpeg

Nu har man landat hemma i soffan efter 4veckors frånvaro från det ordinarie arbetet på markplan med PT-klienter, onlinejobb, föreläsningar & seminarier etc. Dessa 4veckor har spenderats på olika platser i världen i jobb som bl.a. Fitnessresa på Playitas, fotojobb i LA, arbete för mina sponsorer på Mr Olympia i Las Vegas samt nu senast i helgen coaching av atleter på svenska mästerskapen i Bodyfitness, Physique, Bodybuilding & Bikinifitness… Har dock lyckats klämma in några semesterdagar i USA också, vilket var HELT underbart!:)
Tidsomställningen mellan fdessa resor har varit galen då det exempelvis skiljer hela 9 (!!!) timmar mellan LA/Vegas & Sverige. & jag har varit hemma max en dag mellan dessa resor så mitt huvud vet just nu i skrivande stund varken ut el in, är det dag el natt? Ska jag va vaken el sova?? Om ngn av er tyckte att jag emellanåt kanske såg lite smått förvirrad el sömnig ut under helgens SM så vet ni nu varför.;)

Nu kanske ni tror att jag landat hemma för att lugna ner tempot &
”Flyta in” i rutinerna igen. Men icke då…
Visserligen ska allt ordinarie skötas men varje helg fram tom november ut är nu uppbokad för olika event på gym & anläggningar runt om i Sverige. Föreläsningar, gruppklasser, poseringssessions & coaching på tävlingar står på Agendan. Dessutom några ytterligare projekt som i dagsläget inte är helt offentliga.
Jag klagar inte det minsta, detta är något jag brinner för & älskar att hålla på med & som jag så länge krigat för att bygga upp. Det är nu det börjar rulla & jag försöker bara hinna med så mkt som möjligt, & samtidigt njuta av att få arbeta med min egen hobby. & dessutom få dela den med så många fina människor på vägen.:)
MEN…allt detta positiva har tyvärr tvingat in mig i en mindre positiv situation där jag blivit tvungen att göra ett tufft val.

image-25.jpeg

Som ni alla säkert inte kunnat undgått så kommer det ju bli en ny tredje säsong av Gladiatorerna vilket är helt fantastiskt!:) Men inspelningen beslutades att denna gång göras i november, & inte i maj som tidigare säsonger. Har ni hängt med ovan i detta blogginlägg så kanske ni förstår att timingen för mig inte var den bästa direkt…
Jag vred & vände på mig själv, försökte hitta luckor i agendan, vände för- mot nackdelar dagligen i veckor innan jag tillslut bestämde mig för att fatta det (för mig) tråkiga beslutet att Ice var tvungen att ta ”ett break” från säsong nr 3. Tiden finns helt enkelt inte.:(

image-26.jpeg

Så redan i juli meddelade jag produktionsbolaget för Gladsen att jag skulle välja mitt egna företag (som jag arbetat upp den 2006), mina adepter & tävlingsteam som ska tävla i höst före Gladiatorerna denna gång.
En tung anledningen till detta var:
I & med alla resor som jag redan gjort under året så har det inneburit tillräcklig frånvaro fr mina klienter, mitt team & mitt företagande hittills. Jag vill nu vara hemma & se till att allt rullar på & att mina adepter & klienter har mig nära.
Detta är tyvärr inte möjligt om jag hoppar på Gladiatortåget igen nu i november.

Nu betyder ju inte detta att Ice är borta för all framtid, hon har bara tagit ”ett break”.;)

image-27.jpeg

I will miss my ”Gladiatorfamily”, all the kids and people I meet thanks to the Gladiators so, so much…❤️❤️❤️