Happy "Hellen"!:)

Igår var en sån där bra dag som verkligen gav mig mycket energi & boostade mina + batterier!:)
Trots att jag vaknade HELT galet trött (vilket är ganska ovanligt för min del) & nästan lätt illamående så blev jag bara mer & mer energisk ju längre in på dagen jag kom.:)
Först en morgondate med min fina vän R, vilket börjar höra till rutinerna nu. Det bara sprutar idéer från den killen så man kan inte annat än att le när man tänker på honom.:)
Efter detta tog jag lilla racet till V-ås för ett viktigt möte med en av min större sponsorer Smartshake. Jag har varit deras sponsrade atlet sen de startade & de är numera som en liten familj för mig. Därför kändes det jätteroligt att signa ett nytt kontrakt för 2014 med vetskapen om att vi detta året kommer satsa stort (ännu större) på vårt samarbete!:)

image.jpeg

Med mig på atletsidan kommer jag ha Christofer Nober, en av mina absolut bästa vänner inom branschen. Det känns fantastiskt roligt!:)

Next på tur i V-ås stod en date med min kära, underbara & lite smått hysteriskt effektiva fitnessduracell Carina Isaksson.

image-1.jpeg

Soffhäng med tjejsnack & updates om våra liv stod för uppladdningen inför det ”obligatoriska” träningspasset på Factor (den lokala CF-boxen i byn).
Väl på boxen fick jag info om att det var våra axlar som skulle ”brinna” denna gång. Passade mig utmärkt då det var ett tag sen jag hade det senaste axelpasset i gymmet.
Efter div uppvärmningsövningar & X antal push pressar så var vi redo för att starta dagens Wood:
12min:
– 6st push press
– 40st mountain climbers
– 6st push press
– 40st side jumps (hette det så Carina?? Jaja, man skulle iaf hoppa i sidled över stången)

Galet intensivt, precis the way I like it!;)
Carina & jag kunde stolt peka på tavlan där det stod att vi klarat flest varv av alla.:)

image-2.jpeg

Dock stod det inget om att Duracellen alltid låg ca 10reps före mig el att grabbarna i lokalen körde på minst dubbla vikten MIT vad vi gjorde…

image-3.jpeg

Stort tack för besöket, det lär ju inte va sista gången ni fick se mig där.:)

Sen kom dagens ”kinderägg” (3 saker i ett):
– dusch
– påfyllnadsdrink med Waxy maize + BCAA fr Ultimate Nutrition
– snabbstyling för (PWD= Post Workout Dinner)

image-4.jpeg

En mysig & fantastisk sallad med all incl på Global Living fick stå för kvällens avrundning innan jag & lilla racet vände åter mot Sthlm…

TACK alla inblandade för att ni gjorde min dag!<3