Det känns nu…

Det börjar kännas nu…
Att gå på diet samtidigt som man testar ”Periodisk Fasta” är nog inte min melodi. Men jag har lovat mig själv att ro detta i hamn nu, av flera olika anledningar. Kommer återkomma om mina tankar & reflektioner kring Periodisk Fasta efter avslutad diet & plåtningsuppdragen som nu ligger framför mig de kommande två veckorna.

Skön träningsvärk i ben & säte tvingade mig till en välbehövlig, men ond benmassage idag. Massage är, för mig, en viktig del av min återhämtning & jag försöker iaf lägga in en massage/vecka & då prio ben. Jag anser att det är minst lika viktigt off- som onseason.

image.jpeg

Idag blev det ett högreps rygg- & tungt magpass på gymmet:

image-1.jpeg

Högreps av den enda anledningen att jag faktiskt börjar känna mig rätt sliten nu.
Mkt jobb, hård träning i kombination med slutfasen på en diet inom en kosthållning som kanske inte helt till 100% är min melodi.
Men, men…det finns värre saker här i livet. Bara några dagar kvar nu & vem är jag att klaga över detta?! Detta är först & främst mitt eget beslut + att jag har SÅ mkt mer att se fram emot än att grämas över energibrist!
Som tex att jag ska få plåtas för Better Bodies marknadaterial tillsammans med en av de allra största inom branschen: Adela Gracia!

image-2.jpeg

That’s once in a lifetime!

Strax klar med jobbet på gymmet, sen väntar hemgång, packning & div admin vid datorn innan taxin hämtar mig early i morgon för Arlanda & USA.;)

Ska verkligen försöka uppdatera så mkt jag hinner & kan där bortifrån. Men kan redan nu rekommendera er att ha koll på min Instagram ”heleneice” under min USA-vistelse ist då detta är det mest enkla & snabbaste sättet att uppdatera er om vårt liv ”over there’.

På återseende vänner!<3