Ett rumppass som garanterar träningsvärk inom 24tim!

Har haft några dagar nu när jag inte känt mig ”helt 100%”. Men kommit fram till att jag inte är sjuk likt ex förkyld, influensa etc utan att troligtvis mer handlar om att jag varit rätt slut pga mycket jobb, resor & en hel del privata tråkigheter/påfrestningar i min närmsta omgivning som ”tvingat mig” att stå upprätt & stark genom detta. Det har lixom inte funnits utrymme för mig själv att känna efter riktigt just nu.
Så egentligen så har jag personligen mått bra, men det yttre i min vardag har kanske belastat mig mentalt till en nivå som kanske varit lite på gränsen.
Men min kropp är så bra på det sätter att den säger ifrån när det är nog med ”stress”. Den tål mycket kan jag lova, men när det är nog då är den tydlig med det.;)

Iaf…
Igår hade jag en megalång dag på jobbet, klienter mellan 8.30-21.00 samt ett par telefonmöten däremellan.
En paus på 1,5tim skulle få utgöra min träning-dusch-middags-rast & det säger sig självt att det gällde att vara übereffektiv om allt detta skulle hinnas med!
Min energinivå var fortf låg efter dagarna innan då jag legat hemma med illamående & huvudvärk så det var kanske inte så jättemycket som talade för att detta skulle bli ett träningspass i världsklass…
Men medvetskapen om att jag faktiskt inte varit ”sjuk” i den bemärkelsen av att jag haft någon förkylning, feber eller inflammation i kroppen så bestämde jag mig för att det var just lite ”egentid” med egen träning som jag faktiskt behövde.
Sätet skulle få sig en omgång, så var det bara!
Hoodie on & 45min rumpträning revs av!
3st Triset av följande tre övningar:
– tunga utfall i Smith
– djupa utfall på stepbräda med hantlar
– konc. tung benpress
Följt av 3st superset av:
– sumosquats i Smith
– ”goodmornings”
& avslutningsvis detta superset:
– abductormaskin
– omvända abductormaskin (stående)

image.jpeg

Faktum är att jag fick en sån grym energi under passet & resten av kvällen så denna gång var det nog helt rätt att sparka mig själv ut i gymmet & ge mig denna korta ”egentid”.:)

& det bästa av allt…i morse väcktes jag av en träningsvärk from h**l in my ass!;)

image-1.jpeg