My Will is My Weapon!

Efter att ha arbetat mycket med den mentala biten hos flera av mina tävlande atleter idag, där man bla kommit in på viljans & sin egens inställnings betydelse för resultatet, så insåg jag att jag själv behövde repetera detta för mig själv innan jag tog tag i vikterna på gymmet.
För mig handlar resultatet av det du gör, vad det än gäller, många ggr till 99% av din egen vilja & inställning till det du ska göra. Jag VILL iaf intala mig själv att det ska vara så.;)
Visst, vissa yttre faktorer & fysiska begränsningar kan man kanske inte alltid påverka. & man kan kanske inte ”trolla” med sin vilja. Men med RÄTT inställning så kommer man väldigt långt här i livet!
Det är iaf MIN teori.:)

image.jpeg

Efter en lååååång dag, mkt tankearbete & ett himla massa farande runt halva stan i en massa ”måsten” kände jag mig rätt tom i skallen när arbetsdagen var slut…eller rättare sagt: kvällen (klockan var 21.00).
& inte hade jag hunnit klämma in min träning som var planerad under dagen så det var bara att ladda om, MENTALT!
Jag tänkte på en av mina tjejer idag, hur jag förklarat viljans betydelse till det du ska göra. Om du verkligen VILL riva av ett kanonpass i gymmet & har inställningen till att det kommer bli ett grymt pass så blir det iaf inte dåligt!;)
Trots energinivån under knäskålarna vid starten av mitt ryggpass idag så hade jag redan bestämt mig för att försöka mig på tyngre vikter, and I did!
Var iaf uppe & körde på 40kg i hantelrodd bla!:D

image-1.jpeg

Man kan om man vill.;)
Gó natt!<3